Fotbal intern

Tudor Băluță a crescut în galeria lui U Craiova. Poza postată de ultrașii olteni

03.02.2019 | 16:46
Tudor Băluță a fost fan al Craiovei când era mic

Tudor Băluță a reușit un transfer de senzație în Premiership. Tânărul fotbalist al lui Viitorul va juca din vară la echipa engleză Brighton, acolo unde a ajuns în schimbul a 3 milioane de euro. Puțină lume își mai aduce aminte însă că Băluță este oltean și chiar a făcut parte din galeria Craiovei.

Pagina de facebook a fanilor U Craiova a publicat o poză cu Tudor Băluță din 2012, când mergea cu galeria la o partidă din Sala Polivalentă. „Sala Polivalenta, 2012
Cu aceasta fotografie lansam si o intrebare. Cine il mai recunoaste pe tanarul din stanga?”, întreabă utilizatorii paginii de facebook, iar fanii l-au recunoscut pe Tudor Băluță. „Tudor Băluță. Uite-așa se pierde un mare jucător, pe care l-am avut în curte…”, a spus unul dintre fani, în timp ce userii paginii Sezione Ultra 2000 au răspuns cu părere de rău că jucătorul nu a ajuns la Craiova: „Dar da, e pacat ca nu a ajuns inca la Stiinta. Oricum mai are baiatul 15 ani de jucat fotbal, cu siguranta unii dintre ei o sa ii petreaca la Stiinta si dupa poate sa revina linistit in Peluza alaturi de noi.” (vezi galerie foto)

Sala Polivalenta, 2012Cu aceasta fotografie lansam si o intrebare. Cine il mai recunoaste pe tanarul din stanga? #Sezione

Gepostet von Sezione Ultra' 2000 am Freitag, 1. Februar 2019

 

Tudor Băluță a ajuns la Viitorul după ce a jucat la Școala de Fotbal a lui Gică Popescu

Născut în Craiova, Tudor Băluță nu a jucat la echipele din Bănie. În schimb, a fost recrutat de Școala de Fotbal a lui Gică Popescu, de acolo de unde a ajuns la Academia Hagi. De altfel, cele două școli de fotbal au și un parteneriat între ele, iar în urma acestei afaceri, jumătate din suma de transfer a lui Tudor Băluță la Brighton va ajunge în conturile lui Gică Popescu.

Însă, după cum a anunțat FANATIK, Viitorul va păstra 20% din drepturile lui Tudor Băluță, iar fotbalistul va juca până în vară la echipa de pe malul mării, unde încă este împrumutat de către englezi. În acest sezon, tânărul internațional român a jucat 15 meciuri în Liga 1 Betano pentru Viitorul și a reușit să înscrie și 2 goluri.

  • 1,3 milioane euro este cota lui Tudor Băluță, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com
Tags: