Fotbal intern

Tudor Băluţă l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu. “Un jucător extrem de inteligent!”

15.10.2018 | 08:50
Tudor Baluta la impresionat pe Ilie Dumitrescu Un jucator extrem de inteligent

Ilie Dumitrescu, fostul jucător al echipei naţionale a României, a rămas plăcut impresionat de evoluţia lui Tudor Băluţă din meciul jucat de “tricolorii” lui Cosmin Contra cu Serbia, scor 0-0, în Grupa 4, Seria C, din Liga Naţiunilor. Fostul antenor al FCSB-ulul din perioada august – septembrie 2010 a avut numai cuvinte de laudă la adresa mijlocaşului de la FC Viitorul Constanţa.

“Un jucător extrem de inteligent. Tactic, respectă sarcinile date de antrenor şi a arătat maturitate în joc”, a spus Ilie Dumitrescu la finalul meciului România – Serbia, scor 0-0, când Cosmin Contra l-a titularizat pe Tudor Băluţă.

Ilie Dumitrescu şi Viorel Moldovan, impresionaţi de Tudor Băluţă

Ilie Dumitrescu a fost completat de Viorel Moldovan. Acesta este de părere că fotbalistul de la FC Viitorul Constanţa va avea un cuvânt de spus pe viitor şi că va deveni un jucător important al echipei naţionale a României.“Băluţă a fost interesant. A fost echilibrul la mijlocul terenului. E un jucător de perspectivă, trebuie să crească şi pe viitor cred că va fi un element important în angrenajul echipei naţionale.”

Tudor Băluţă se află şi pe lista de transferuri a FCSB-ului. FANATIK.RO a anunţat pe 7 septembrie că Gigi Becali este hotărât să îi facă lui Gică Hagi o ofertă în perioada de mercato din iarnă pentru fotbalistul fostei campioane a României. Cei doi oficiali din Liga 1 Betano sunt deja în discuţii în privinţa acestui transfer, iar latifundiarul din Pipera şi-a pregătit şi o strategie în ceea ce îl priveşte pe Tudor Băluţă. “Dau banii acum şi-l mai lasă să joace la Viitorul până vine la mine. Aşa aşa face”, sună strategia patronului de la FCSB.

Tudor Băluţă şi coechipierii săi din naţionala României la poza de grup de dinaintea partidei cu Serbia, scor 0-0, din Liga Naţiunilor
Tudor Băluţă şi coechipierii săi din naţionala României la poza de grup de dinaintea partidei cu Serbia, scor 0-0, din Liga Naţiunilor
  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Tudor Băluţă, conform transfermarkt.comn
  • 12 meciuri şi un gol are Tudor Băluţă în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano