Life

Tudor Chirilă a împlinit 48 de ani. Ce a dezvăluit despre copiii săi: “A ieşit bine, într-un final”

Tudor Chirilă a împlinit 48 de ani. Artistul are doi copii și o relație fericită de mai mulți ani, pe care se străduiește să o țină departe de ochii curioșilor.
28.05.2022 | 08:14
Tudor Chirila a implinit 48 de ani Ce a dezvaluit despre copiii sai A iesit bine intrun final
Tudor Chirilă a împlinit 48 de ani. Artistul are doi copii. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Faimosul și controversatul muzician împlinește 48 de ani. Tudor Chirilă este multitalentat și a avut o abilitate de excepție de a-și ține viața personală departe de public.

Câţi copii are Tudor Chirilă şi ce spune artistul despre ei

Cântărețul are doi copii alături de Iulia, partenera lui de viață. Cei doi fii ai lui Tudor Chirilă au 5, respectiv 7 ani.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă este o fire liberă, Tudor Chirilă le-a impuse și niște reguli foarte importante celor doi copii ai săi.

Conform artistului de la Vama Veche, cei doi copii ai săi sunt foarte sociabili și liberi. După cum spune chiar el, aceștia au încercat să respecte regulile impuse de părinții lor, lucru care nu le-a ieșit de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

„Copiii mei sunt foarte liberi și sociabili, dar înțeleg foarte bine și conceptul de „regulă. Am stabilit cu toții niște reguli și ei au încercat să le respecte. De multe ori ne-am mulțumit cu încercatul, dar a ieșit bine, într-un final”, spunea el, pentru Viva.

Fiu Tudor Chirilă
Fiu Tudor Chirilă. Foto: Instgram

Alături de iubita lui și de copii, Tudor Chirilă mărturisește că petrec mult timp afară, în natură, în special la munte. De asemenea, cei patru ies cu bicicletele pe afară și încearcă mereu să inventeze noi jocuri prin care să îi facă pe copiii lui să iasă la mișcare.

ADVERTISEMENT

De altfel, în același interviu artistul mărturisea că vrea să-i învețe pe copiii săi despre experiența montană: „Vreau să-i inițiez pe copiii mei în cât mai mult din ce înseamnă experiență montană”.

Cine este, de fapt, soţia lui Tudor Chirilă

Deși nu se declară un familist convins, pentru că termenul îi sună prea învechit, Tudor Chirilă a fost „cumințit” de Iulia Mîzgan, femeia care i-a dăruit doi copii.

ADVERTISEMENT

Aceștia formează un cuplu de nouă ani de zile, dar au reușit să își țină povestea de dragostea departe de ochii curioșilor. Sunt foarte rare momentele în care actorul decide să împărtășească imagini cu familia sa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tudor Chirila (@tudorchirila)


Iulia Mîzgan nu are nicio legătură cu lumea mondenă și nu și-a dorit niciodată atenția din partea presei, tocmai de aici venind și discreția extremă a cuplului.

Mai mult decât atât, aceștia au fost foarte secretoși în ceea ce privește viața lor personală, astfel că nimeni nu a știut despre cele două sarcini are soției lui Tudor Chirilă.

La cea de-a doua sarcină a iubitei lui Tudor Chirilă, nimeni nu a știut că cei doi așteaptă încă un copil, lucru care s-a aflat abia când Iulia a mers alături de partenerul său de viață la premiera filmului „Dincolo de calea ferată”.

Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan
Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan. Foto: Facebook

Soția lui Tudor Chirilă este originară din Bistrița dar locuiește alături de partenerul său și cei doi copii într-un apartament din București.

Iulia Mîzgan are 32 de ani și a terminat Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti.

Acum, soția lui Tudor Chirilă lucrează la un post de radio în domeniul marketing și relații cu publicul.

Cine sunt părinţii lui Tudor Chirilă

Tudor Chirilă a avut niște părinți celebri. Acesta este fiul actriței Iarina Demian și al jurnalistului Ioan Chirilă. Tatăl său s-a stins din viață acum 23 de ani, în timp ce mama acestuia se bucură acum de nepoții săi, la 83 de ani.

Ioan Chirilă a murit din cauza unui infarct, deși el suferea de diabet. Soția lui, actrița și regizoarea Iarina Demian a fost cea care l-a găsit fără suflare în propria lor casă.

ADVERTISEMENT