News

Tudor Chirilă a oprit un spectacol la Arad. Ce l-a enervat pe cântăreț

17.05.2019 | 19:00
Actorul Tudor Chirilă s-a enervat la un spectacol, la Arad. Piesa s-a reluat ulterior Sursa foto: Hepta.ro

Actorul, Tudor Chirilă, a oprit un spectacol joi seara, la Arad. Spectacolul ,,In a Forest Dark and Deep”, jucat în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Nou era pe punctul de a nu se mai juca. Actorul s-a enervat la nici un minut după ce a încept spectacolul.

Ce l-a enervat pe Tudor Chirilă

Tudor Chirilă și Mihaela Sîrbu, au jucat în rolurile principale din spectacolul ,,In a Forest Dark and Deep”, spectacol jucat în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Nou. Sala a fost plină de oameni care așteptau nerăbdători piesa. Cei doi actori au avut un spațiu destul de mic în care au fost neoiți să se schimbe. Piesa s-a jucat foarte aproape de public, printre oameni mai exact.

Actorul și cântărețul, Tudor Chirilă s-a enervat la nici un minut după ce practic spectacolul a început. Sunetul aparatelor foto care venea din spatele sălii de spectacol l-a determinat pe cator să oprească brusc specatcolul. „Îmi pare foarte rău, dar așa nu putem juca! Sunt nevoit să opresc aici spectacolul. Este extrem de greu să ne concentrăm în condițiile în care, de când am intrat pe scenă, auzim doar declanșările enervante ale aparatelor foto, pentru că fotografii nu au fost în stare să-și achiziționeze măcar un amortizor pentru sculele lor”., s-a adresat Tudor Chirilă publicului prezent în sală, conform specialarad.ro. Fotografii în cauză erau acreditați la festivalul de teatru.

Actorul s-a enervat și a ieșit de pe scenă.  Tudor Chirilă a spus că ia această situație ca o repetiție. Ulterior, a revenit și spectacolul s-a jucat fără cusur până la capăt. Spectacolul ,,In a Forest Dark and Deep” este o coproducție unteatru și ArtEst Foundation, în regia Iarinei Demian. Piesa s-a jucat în sala mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad.

Tudor chirilă este actor și cântăreț
Actorul Tudor Chirilă s-a enervat la un spectacol, la Arad. Piesa s-a reluat ulterior
Sursa foto: Hepta.ro

Și alți actori au avut parte de evenimente neplăcute la spectacole

Actorul Florin Piersic Junior a oprit piesa în care juca la Teatrul Godot din București. Situația neplăcută a avut loc aproape de finalul spectacolului. De data aceasta, mărul discordiei a fost soneria telefonului cuiva prezent în sală care nu s-a obosit să îl închidă pe durata piesei. „Gata. Nu pot. E umilință. E absurdă situația. Nu-i drept. Spectacolul se încheie aici. Vă mulțumesc. Atât a fost”., a spus actorul și a părăsit scena.