Life

Tudor Chirilă a răbufnit: “România e un teritoriu capturat de un stat mafiot”

Tudor Chirilă a răbufnit pe rețelele de socializare. Ce a scris juratul de la Vocea României după ce mii de oameni aflați în pușcărie ar putea ieși.
25.10.2022 | 23:41
Tudor Chirila a rabufnit Romania e un teritoriu capturat de un stat mafiot
Tudor Chirilă a răbufnit pe rețelele de socializare. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă este foarte nemulțumit după decizia CCR prin care mii de infractori ar putea fi scoși din închisoare.

Tudor Chirilă a răbufnit pe rețelele de socializare

Juratul de la Vocea României a scris un mesaj pe rețelele de socializare în care a dat de înțeles cât de supărat este. Acesta a vorbit despre faptul că protestele pentru statul de drept și justiție au fost în zadar.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Tudor Chirilă a spus că România nici nu se mai poate numi o țară de acum, pentru că trăim pe un teritoriu „plin de proști” care a fost capturat de un stat mafiot.

„România e un teritoriu capturat de un stat mafiot în care o parte din cetățeni plătesc taxe. Țară se numește când clasa politică oferă înapoi celor care au votat-o măcar un spital”, a fost mesajul postat de el.

ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă, extrem de nemulțumit după decizia CCR

Decizia de astăzi a Curții Constituționale a fost numită „o flegmă în figură” pentru oamenii care au dorit respectarea justiției și a legii, a mai scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

„Asta este flegmă în plină figura sau bulanul de jandarm sau, de ce nu, nozocomiala cu care se aleg toți cei care au ieșit în stradă pentru stat de drept, justiție și respect față de lege.

ADVERTISEMENT

Acum se pot mufa liniștiți și fără bătăi de cap la contractele pe blat cu statul, la devalizarea unui teritoriu plin de proști care plătesc taxe. Pentru că țară nu prea ne mai putem numi”, a postat Tudor Chirilă pe Facebook.

Tudor Chirilă a mai distribuit și postarea făcută de jurnalistul Cătălin Striblea, care vorbea despre „reforma judiciară pornită de domnul Dragnea cu scopul precis de a scăpa toți tovarășii de pârnaie și-a atins finalul glorios”.

ADVERTISEMENT

După decizia CCR privind modul de interpretare al prescripțiilor, mii de infractori ar putea scăpa de închisoare. Printre ei, și nume sonore cum ar fi Elena Udrea sau Ioana Băsescu.

ADVERTISEMENT