Life

Tudor Chirilă a surprins-o pe Theo Rose într-o ipostază inedită. Fanii au rămas uimiți

Tudor Chirilă a surprins-o pe Theo Rose într-o ipostază inedită. Artistul a fotografiat-o foarte îndeaproape pe colega lui, iar fanii au rămas uimiți.
16.08.2022 | 00:45
Tudor Chirila a surprinso pe Theo Rose intro ipostaza inedita Fanii au ramas uimiti
Cum a fotografiat-o Tudor Chirilă pe Theo Rose. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă a surprins-o pe Theo Rose într-o ipostază unică. Artistul a fotografiat-o pe colega lui de la Vocea României și a postat-o pe rețelele de socializare.

Theo Rose, fotografiată de Tudor Chirilă la ”Vocea României”. Cum a surprins-o artistul

Tudor Chirilă a fotografiat-o foarte îndeaproape pe solistă. În imagine i se poate vedea machiajul special făcut TV, dar și frumusețea interpretei, care nu a fost trecută cu vederea de fani.

ADVERTISEMENT

”Cand ma plictisesc la @vocea_romaniei mai fac fotografii. Aici colega de scaun a lui @smiley_omul, domnisoara @theorose.official”, a scris Tudor Chirilă pe Instagram, în dreptul fotografiei cu Theo Rose.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tudor Chirila (@tudorchirila)

Admiratorii lui Theo Rose au avut multe cuvinte de laudă la adresa acesteia. Unii au scris în comentarii că frumusețea cântăreței nu mai are nevoie de machiaj.

ADVERTISEMENT

“WOW, ce tablou!”, ” O voce superbă, un timbru extraordinar! Theo Rose depășește multe artiste din ziua de azi”, ”La cât este de frumoasă, ar trebui să folosească mai puțin machiaj”, sunt o parte dintre comentariile fanilor la postarea lui Tudor Chirilă.

Theo Rose face echipă cu Smiley la Vocea României

Theo Rose va ocupa în acest an scaunul de jurat la Vocea României. Ea va forma echipă cu Smiley, care se află în această postură încă de la prima difuzare a show-ului muzical.

ADVERTISEMENT

Un alt jurat surpriză de la Vocea României este Denis Roabeș, solistul de la The Motans. În ceea ce-l privește pe Tudor Chirilă, el a revenit la emisiune, după o perioadă de absență. Nu va lipsi din acest an nici Irina Rimes.

Vocea României 2022 se va transmite pe micile ecrane ale românilor din toamnă. Competiția va reveni la Protv, după ce, din cauza pandemiei, nu a putut fi organizată. Va fi prezentată tot de Pavel Bartoș.

ADVERTISEMENT

”Știi cum e când vine Moș Crăciun? În dimineața aia? Eu așa sunt acum… desfac cadourile. Și mă bucur că a venit Moș Crăciun”, a mărturisit Pavel Bartoș în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT