News

Tudor Chirilă, acuzat că a lovit un bărbat, în centrul Capitalei! Anunțul oficial de la Poliție

27.03.2019 | 14:03
Tudor Chirila acuzat ca a lovit un barbat in centrul Capitalei Anuntul oficial de la Politie

Tudor Chirilă a fost acuzat de un bărbat că l-ar fi lovit miercuri dimineață, în zona centrală a Bucureștiului. Potrivit anunțului făcut de Poliția Capitalei, cei doi se cunosc de mai mult timp. „Astăzi, în jurul orei 11.00, prin apel 112, Secția 1 Poliția a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că a avut o divergență, cu un alt bărbat, pe care îl cunoaște de mai mult timp.

Tudor Chirilă a fost acuzat că a lovit un bărbat, în centrul Capitalei

Persoana a reclamat că a fost lovită”, anunță Poliția Capitalei. La locul incidentului s-a deplasat un echipaj de poliție, iar bărbatul care a sesizat conflictul a refuzat sprijinul echipajului medical. „Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, precizează poliția. De menționat este că bărbatul care a sunat la 112 nu a depuns plângere.

De altfel, cunoscutul actor și solist al trupei Vama nu ratează ocazia de a se manifesta după cum simte ori de a-și spune opinia despre ce îl deranjează. Înainte de incidentul despre care este vorba mai sus, juratul de la Vocea României a comentat pe seama faptului că Rareș Bogdan va candida la alegerile europarlamentare de anul viitor.

Tudor Chirilă, acuzat că a lovit un bărbat, în centrul Capitalei! Anunțul oficial de la Poliție
Anunțul oficial de la Poliție

Chirilă îl taxează pe Rareș Bogdan

„Aş vrea să nu uităm de sloganul ăsta, «PSD şi PNL, aceeaşi mizerie». Ştiu că o să-mi sară în cap multă lume că nu e momentul de filosofie, că e nevoie de opoziţie unită, bla, bla, bla. Eu cred că asta ar însemna să băgăm rahatul sub preş. Pentru că de fapt asta face PNL acum.

Ştim foarte bine şi sunt zeci de mărturii despre fraternităţi silenţioase între primari PSD şi PNL în teritoriu, care se contrează doar de faţadă. Nu avem memoria atât de scurtă încât să uităm monstrul USL. Iar lista PNL de la europarlamentare spune multe despre incapacitatea acestui partid de a se reforma”, a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.