Life

Tudor Chirilă a dezvăluit în ce afaceri de succes investește bani. Dezvăluirile vedetei de la Pro TV

Tudor Chirilă a povestit cum și-a câștigat primii bani, dar și în ce business-uri investește în momentul de față. Artistul a spus cum strânge finanțe pentru viitor.
11.02.2022 | 16:10
Tudor Chirila a dezvaluit in ce afaceri de succes investeste bani Dezvaluirile vedetei de la Pro TV
ADVERTISEMENT

Solistul trupei Vama muncește de mic, în prezent având resurse financiare considerabile. Vedeta a dezvăluit în ce afaceri de succes investește bani, precizând că are un portofoliu pe termen lung cu un broker.

De asemenea, actorul și-a achiziționat o casă pe care vrea să o exploateze la nivel maxim, semn că este pregătit să intre în domeniul acesta. Tudor Chirilă a învățat să se apuce de lucruri despre care are cunoștiințe necesare, pe lângă muzică și actorie.

ADVERTISEMENT

Odată cu trecerea anilor artistul a realizat că este bine să aibă ceva venituri puse deoparte. Așa a ajuns să investească la bursă, dar din păcate, a pierdut foarte mulți bani. În prezent, se gândește să investească și într-un startup din domeniul tehnologiei.

Tudor Chirilă, dezvăluiri despre primii bani câștigați. În ce  investește cântărețul

„Bingo era pasiunea clasei. De acolo ori ieșeam rupți și nu mai aveam ce mânca două săptămâni, ori câștigam și fumam vreo patru zile țigări premium (…) și mâncam burgeri la un restaurant din Piața Amzei”, a povestit Tudor Chirilă în podcastul „La bani mărunți” pentru republica.ro.

ADVERTISEMENT

În cadrul interviului acordat lui Claudiu Pândaru, fostul jurat de la „Vocea României” a dezvăluit și ce a făcut cu primii bani câștigați de pe urma muzicii. Suma nu este una foarte mare.

Primul onorariu cu trupa Vama Veche a fost încasat după un concert în fața a 30 de oameni. Artistul și colegii au plecat acasă, la vremea respectivă, cu 70 de lei. Ulterior, a cântat gratis în Lăptărie.

ADVERTISEMENT

„Eram foarte fericiți. Că așa e, trebuie să cânți gratis când începi. Asta nu prea mai înțelege generația asta… Și cumva e bine că nu înțelege chestia asta, pentru că e ok să fii plătit de mic pentru ceea ce faci.

În școală nu te învață ce ai de făcut ca să devii un antreprenor, sau să devii un om pe picioarele tale, să câștigi bani.

ADVERTISEMENT

Am un portofoliu pe termen lung, nu mai fac partea de speculă. Am un portofoliu pe termen lung, de la care aștept între 8% și, dacă e fericire mare, 12% pe an”, a completat Tudor Chirilă, mai arată sursa citată mai devreme.

Tudor Chirilă, detalii despre banii câștigați după primul film

Pe lângă cariera muzicală Tudor Chirilă a cochetat și cu actoria. Așa a ajuns în anul 1999 să primească un rol important într-un film unde a fost tratat ca la carte, deși era la început de drum.

Vedeta își amintește că la momentul respectiv a încasat suma de 7.000 de dolari, în timp ce proiecția a fost turnată în Austria.

ADVERTISEMENT