News

Tudor Chirilă, critici dure pentru guvernanţi: “Statul mi-a luat banii şi nu face nimic”

13.04.2019 | 20:47
Tudor Chirila critici dure pentru guvernanti Statul mia luat banii si nu face nimic

Tudor Chirilă a vorbit, într-un interviu pentru Știrile Pro TV, despre problemele învățământului din țara noastră, despre ce ar schimba dacă ar fi ministru, în final aducând și critici dure pentru guvernanți.

Tudor Chirilă a adus critic dure guvernanților

Mai mult, juratul de la ”Vocea României” a clarificat că nu se consideră un activist. De altfel, Chirilă spune că termenul de activist îi sună urât. Din contră, artistul a subliniat că este ”un om decent care într-o situație absolut indecentă pentru țara lui alege să arate că ar trebui să ne revenim la decență”.

Nu sunt activist. Îmi şi sună urât. Sună ca activist de partid. Sunt un om decent care într-o situaţie absolut indecentă pentru ţara lui alege să arate că ar trebui să ne revenim la decență. Această idee de a te implica față de ce se întâmplă în cetate este o chestie pe care poate să o facă oricine…. Frate, faci politică din momentul în care te îmbraci dimineaţa.

Tudor Chirilă, critici dure pentru guvernanţi: "Statul mi-a luat banii şi nu face nimic"
Chirilă, la protestele din iarnă, în Piața Victoriei

”Statul nu-mi dă autostrăzi, nu-mi dă spitale, nu-mi dă o viaţă decentă, nu-mi dă asigurări sociale”

Când te îmbraci într-un fel să te duci la o întâlnire cu cineva cu gândul să-l impresionezi pe omul ăla este politică, când îţi faci planuri de viaţa pe 5 ani este politică. Când te gândeşti ce trebuie să faci ca să avansezi în carieră este politică. Este politica ta vizavi de viaţa ta. De ce nu ţi-ai da tu cu părerea vizavi de nişte bani pe care îi plăteşti unui stat şi din care ar trebui să se întoarcă nişte servicii şi nu se întoarce nimic.

Statul mi-a luat banii şi nu face nimic cu banii mei. Nu-mi dă autostrăzi, nu-mi dă spitale, nu-mi dă o viaţă decentă, nu-mi dă asigurări sociale, nu-mi dă un context în care să trăiesc…. Criticii spun că ”ce se bagă mă actorașii, ce ştiu ei?” Cum adică ce ştiu eu? Ştiu ce nu merge în ţara mea”, a declarat actorul.