Life

Tudor Chirilă, declarație neașteptată despre Theo Rose și Smiley. De ce se bucură juratul de la Vocea României

Tudor Chirilă și-a spus părerea despre Theo Rose și Smiley, aceștia împărțind același scaun la Vocea României.
10.09.2022 | 16:26
Tudor Chirila declaratie neasteptata despre Theo Rose si Smiley De ce se bucura juratul de la Vocea Romaniei
Tudor Chirilă a vorbit despre Theo Rose și Smiley, colegii săi de la Vocea României. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Theo Rose și Smiley împart același scaun la Vocea României, însă acest lucru nu i-ar avantaja, în opinia colegului lor, Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă, despre Theo Rose și Smiley: „Se încurcă unul pe altul”

Solistul trupei Vama, care a câștigat de 4 ori competiția de la PRO TV, concurenții săi fiind cei mai votați de public, și-a spus părerea despre ”cuplul” Theo Rose-Smiley.

ADVERTISEMENT

Acesta a declarat pentru PRO TV că împărțirea aceluiași scaun s-ar putea să le fie în avantaj celorlalți jurați, motivând și de ce.
„Cred că se încurcă unul pe altul, într-un mod fericit pentru noi ceilalți (râde)”, a spus Chirilă.

Acesta a spus și care crede că sunt punctele sale forte, dat fiind faptul că are cele mai multe victorii ca antrenor de voci în cele 9 sezoane ale concursului muzical de la PRO.

ADVERTISEMENT

Chirilă a zis, fără pic de modestie, că știe să își aleagă vocile și că acesta este, de fapt, marele său as din mânecă. Cântărețul a mai mărturisit că vede acest concurs ca pe o provocare chiar și pentru el, nu doar pentru cei care se luptă pentru marele trofeu.

„Așii meu au fost concurenții buni”

Carismaticul artist a completat zicând că acceptă să facă parte din acest show în primul rând deoarece poate să își pună ideile în aplicare, să realizeze momente care rămân în istoria entertainmentului.

ADVERTISEMENT

„Întotdeauna așii mei au fost concurenții buni pe care i-am avut în echipă. Sper ca anul ăsta să reușim să facem momente excelente.

Eu vin la «Vocea României» pentru momentele pe care pot să le fac. Că trofeul e o consecință a unor momente bune, asta e o chestie separată. Nu am venit niciodată pentru trofeu”, a declarat Chirilă.

ADVERTISEMENT

„Sigur că după prima ediție deja începuse să îmi placă, pentru că era o distracție și era și o provocare totodată. Oamenii vor să se bucure, iar în final nu vrem trofeul pentru noi, îl vrem pentru concurenți, pentru că ne atașăm de ei, de poveștile lor, de faptul că le știm background-ul și cât de mult ar însemna pentru ei câștigarea «Vocii».

E uman, te apropii de oamenii cu care lucrezi. Sigur că vrei ca ei să câștige, dar nu e ceva atât de important pentru mine, mai ales acum”, a mai zis juratul.

 

ADVERTISEMENT