News

Tudor Chirilă, despre demisia lui Toader: ”Pentru orice individ abject se va găsi altul mai abject!”

20.04.2019 | 13:05
Tudor Chirila despre demisia lui Toader Pentru orice individ abject se va gasi altul mai abject

Cântărețul și actorul Tudor Chirilă, lider declarat al protestelor #rezist, a postat un mesaj foarte virulent la adresa lui proaspăt remaniatului Tudorel Toader, dar și al lui Eugen Nicolicea, propunerea PSD pentru postul de ministru al Justiției.

Tudor Chirilă a scris pe Facebook un mesaj legat de remanierea ministrului Justiției, Tudorel Toader

“Ce ironie pentru Toader sa fie remaniat pentru ca nu vrea sa faca ceva si mai rau pentru justitie. Sa fii adus in guvern ca sa faci rau si sa fii dat afara ca nu mai vrei sa faci rau:) Pe de alta parte, viata ne invata ca pentru orice individ abject se va gasi un altul mai abject. Atat de simplu”, scrie Tudor Chirilă pe Facebook.

Recent, Tudor Chirilă a fost întrebat de ce nu a cântat la Revelionul organizat anul trecut de municipalitate în Capitală și de ce lipsește de la petrecerile date de autorități, în ultima perioadă. Acesta a recunoscut că are legătură cu părerile sale legate de guvernare, pe care și le exprimă liber pe Facebook. “Păi, cred că trebuie să-i întrebați pe ei. Eu cred că nu ar trebui politizată muzica și cred că un artist care are o relație cu Primăria, are dreptul să o critice, indiferent dacă are un contract de muncă.

Tudor Chirila remaniere Tudorel Toader
Tudor Chirila remaniere Tudorel Toader

Tudor Chirilă, lider declarat al protestelor #rezist, ținut departe de banii publici

Lumea trebuie să separe foarte bine lucrurile astea. Faptul că Primăria municipiului București te cheamă să cânți, deci să îndeplinești un serviciu muzical, remunerat, este una. Faptul că Primăria este incapabilă să gestioneze oricare dintre domeniile pe care a promis că le va gestiona, când a câștigat alegerile, este o chestie diferită, paralelă și cred că, acolo, ca cetățean, trebuie să-ți spui părerea.

Că PMB poate decide că dezirabili sunt doar cei care au păreri pro este o formă de manifestare antidemocratică vizavi de dreptul muncii. Eu nu pot să spun că am informații în sensul acesta, pentru că automat mâine ar putea spune că ‘Bă, dar chiar așa Chirilă, Vama cred că pot să cânte așa. Poate nu-i mai dorește publicul…’ Dar putem specula pe treaba asta”, a declarat artistul pentru PRO TV.