Life

Tudor Chirilă, dezvăluiri despre operația suferită în Germania: ”Adevărata provocare este cum revii la vocea ta”

Tudor Chirilă, detalii despre intervenția realizată în Hamburg, pe corzile vocale. Juratul de la Vocea României a spus totul.
09.12.2022 | 10:00
Tudor Chirila dezvaluiri despre operatia suferita in Germania Adevarata provocare este cum revii la vocea ta
Tudor Chirilă, detalii despre intervenția realizată în Hamburg. Juratul de la Vocea României a spus adevărul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul a făcut dezvăluiri despre operația suferită în Germania, în luna septembrie, după ce a descoperit că are un edem. Vedeta a subliniat că adevărata provocare a fost cum să revină la propria voce.

Tudor Chirilă, detalii despre intervenția realizată în Hamburg. Juratul de la Vocea României a spus adevărul

Tudor Chirilă a căutat un medic specialist bun pe mâna căruia a ajuns în urmă cu numai câteva luni. Îndrăgitul artist a ales să se opereze în Germania, unde a avut parte de sfaturi și îndrumări de cea mai bună calitate.

ADVERTISEMENT

A găsit un terapeut vocal extraordinar cu care a lucrat post-operator. Este vorba de Jale Papila, o cântăreață de operă de la care vedeta a rămas cu o experiență formatoare foarte bună. Cei doi au rămas prieteni buni în prezent.

„Când faci o intervenție chirurgicală, te interesează un chirurg specializat și care operează doar un anumit tip de afecțiune (în cazul meu, chist ori polip) sau, oricum, un chirurg care face doar laringe.

ADVERTISEMENT

Dacă omul ăla face 1000 de operații pe an, e bine. Apoi, ține și de tehnologia cu care poate lucra. Centrul face doar intervenții pentru profesioniști vocali și au o echipă de terapie vocală formată din terapeut, osteopat și logoped – pentru alte cazuri.

Adevărata provocare este cum revii la vocea ta și cum asta te poate ajuta să nu te întorci pe masa de operație”, a declarat Tudor Chirilă pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă, aprecieri pentru terapeutul din Germania

Tudor Chirilă a primit foarte multă încredere, sprijin și suport psihologic din partea terapeutului din Germania. Cântărețul a trecut peste operația suferită și acum se gândește la planurile pe care le are în carieră.

Vrea să facă cât mai multă muzică și să refacă turneul Vama neconvențional care a fost un mare succes în anul 2021. Din păcate, acesta nu a putut fi organizat anul acesta, însă în 2023 va fi cu siguranță de neuitat pentru fanii trupei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, artistul vrea să joace în Visul american și să publice noua sa carte, intitulată Jurnal cubanez. Manuscrisul este aproape gata de tipar, ceea ce înseamnă că va fi lansat în curând.

ADVERTISEMENT