Life

Tudor Chirilă, drastic în educația celor doi băieți. Motivul pentru care copiii săi nu au telefon

Tudor Chirilă, aspru legat de creșterea celor doi băieți. De ce copiii săi nu au acces la mobil atunci când merg la școală.
06.06.2023 | 09:26
Tudor Chirila drastic in educatia celor doi baieti Motivul pentru care copiii sai nu au telefon
Tudor Chirilă, aspru legat de creșterea celor doi băieți. De ce copiii săi nu au acces la mobil. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul artist și actor a mărturisit că este drastic în educația celor doi băieți. Vedeta a explicat care este motivul pentru care copiii săi nu au telefon, dar și ce le-a spus când aceștia i-au cerut să le cumpere smartphone-uri.

Tudor Chirilă, aspru legat de creșterea celor doi băieți. De ce copiii săi nu au acces la mobil

Tudor Chirilă se arată un tată aspru când vine vorba de creșterea celor doi băieți pe care îi are împreună cu iubita sa, Iulia Mîzgan. Celebrul cântăreț a dezvăluit de ce copiii săi nu au acces la mobil, dar și cum îi educă.

ADVERTISEMENT

Expunerea la tehnologie nu se numără printre aspectele pe care vedeta le acceptă pentru cei mici. Artistul nu dorește ca aceștia să se joace sau să aibă conturi pe social media, însă nu le interzice folosirea unui telefon vechi, cu butoane.

„La școala copiilor mei s-a pus la un moment dat întrebarea «ce vă place?/ ce nu vă place?». La școală, la părinți, la mediu, la context și așa mai departe. Foarte mulți copii au spus că «nu ne place că părinții noștri stau foarte mult pe telefon».

ADVERTISEMENT

Adică ăsta e, cumva, și exemplul pe care noi îl dăm lor. Telefoanele au devenit niște calculatoare portabile, iar eu le spun mereu copiilor mei când mai aduc vorba, pentru că din păcate văd alți copii de vârsta lor, 8 ani, 6 ani, cu telefoane până la școală. 

Nu au voie cu telefoane în clasă, dar îi văd până la școală și mă întreabă: «dar noi când o să avem telefon?». Voi, telefon o să aveți și mâine. «Aaa, păi dă-ni-l pe al tău». Nu, nu, ăla e calculator.

ADVERTISEMENT

Calculator o să aveți mai târziu. Dacă vreți telefon, Nokia 1611, alea vechi de ani de zile. Ia cărămidă cu antenă, pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală. Și vezi ce faci cu el. Că, de fapt, nu este vorba despre telefon.

Este vorba despre tot ce aduce. Este vorba despre social media, aplicații, jocuri, poze și scrolling”, a declarat Tudor Chirilă în studioul de la Radio3Net. Muzicianul a mai vorbit și în trecut de această decizie radicală, de a-și feri copiii de tehnologie.

ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă, reguli stricte pentru cei doi băieți

Tudor Chirilă are reguli stricte pentru cei doi băieți pe care nu-i expune pe rețelele de socializare. Vedeta preferă să păstreze viața amoroasă și pe cea de familie departe de ochii lumii și nici nu vorbește foarte des despre acest subiect.

Cunoscutul jurat de la Vocea României preferă să-i ducă pe cei mici afară, să se joace în aer liber sau să se plimbe împreună cu bicicletele. Băieții săi au foarte multe activități atât la școală, cât și în afara unității de învățământ.

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din...
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din lumea sportului
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Irina Loghin apariție surprinzătoare la 84 de ani. Fotografie în costum de baie
Irina Loghin apariție surprinzătoare la 84 de ani. Fotografie în costum de baie
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate...
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate spune că l-a lovit norocul
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română