News

Tudor Chirilă, atac dur la Klaus Iohannis: ”Sunteți ticălos pentru situația în care ați adus această țară”

Tudor Chirilă a lansat atacuri dure la adresa președintelui Klaus Iohannis. Interpretul îl numește în repetate rânduri ”ticălos” pe șeful statului, într-un video postat pe Facebook.
10.11.2021 | 23:57
Tudor Chirila atac dur la Klaus Iohannis Sunteti ticalos pentru situatia in care ati adus aceasta tara
Tudor Chirilă îl face ”ticălos” pe Klaus Iohannis. Sursa foto: paginademedia.ro
ADVERTISEMENT

În preajma consolidării unei alianțe dreapta-stânga la guvernare între PNL și PSD, Tudor Chirilă lansează atacuri în rafală la adresa președintelui Klaus Iohannis, cel care s-ar afla în spatele acestei uniri politice.

Într-un live pe pagina sa de Facebook, artistul a expus motivele pentru care Iohannis i-a dezamăgit pe români.

ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă îl cataloghează pe președinte drept un ”ticălos” și îl consideră principalul vinovat pentru situația în care se află România în aceste zile.

Tudor Chirilă, cuvinte dure la adresa lui Klaus Iohannis: ”Sunteți ticălos pentru situația în care ați adus această țară”

Încă din debutul postării sale, Chirilă dorește să-i spună președintelui că îi consideră un ”ticălos” și nu fără motiv. Șefului statului i se reproșează faptul că a înșelat așteptările românilor.

ADVERTISEMENT

Totodată, Tudor Chirilă dezvăluie că nu a crezut niciodată în Iohannis și l-a votat doar ca ”răul cel mai mic”. În plus, muzicianul admite că în confruntarea Ponta-Iohannis nu s-a dus la urne.

”Pornesc acest mesaj către președintele Iohannis, sper că se găsește vreun consilier să i-l arate…nu că mesajul meu ar conta, și nu cred că va schimba ceva, dar aș vrea, domnule Iohannis, să știți de la mine că vă consider un ticălos. Cred că sunteți un mare ticălos și e important să vă spun chestia asta, adică e ultima pe care o am ca cetățean: dreptul la liberă exprimare.

ADVERTISEMENT

Eu nu v-am făcut ticălos, așa, fără motiv. Practic nu sunt primul care vă face ticălos în perioada asta. Sunteți un ticălos și trebuie să rămână cumva video-ul acesta mărturie. Sunteți ticălos pentru multe lucruri dar mai ales pentru situația în care ați adus această țară în ultimele luni, pentru ticăloșii pe care ați ales să-i tolerați lângă dumneavoastră, pentru așteptările multora pe care le-ați înșelat, și aici nu mă refer la mine.

E bine să știți că eu nu v-am votat decât ca ”răul cel mai mic”. Nu v-am votat în momentul în care ați candidat cu Ponta, pentru că am considerat că nu trebuie votat nici acel individ care își făcea ziua pe stadioane și încerca să conserve în jurul lui același tip de gașcă mafiotă pe care văd că acum o aveți și dvs. N-am votat niciodată cu PSD-ul de când am drept de vot în țara asta, prin urmare nu era momentul să votez atunci cu Ponta. Și ați ieșit dumneavoastră”, spune Chirilă.

ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă, către Klaus Iohannis: ”Ați aruncat țara în criză”

În opinia lui Tudor Chirilă, tot președintele este principalul vinovat pentru criza politică pe care o traversează România în ultimele luni.

Acesta nu se sfiește să-l numească pe Iohannis un ”leneș ahtiat după imagine”: ”Ați aruncat țara în criză – pentru că sunteți direct vinovat de această criză politică, doar nu vă așteptați ca USR-iștii să stea slugi și să le dați afară toți miniștrii, știți foarte bine chestia asta.

Este o criză politică pe care ați declanșat-o, sunteți vinovat de chestia asta! Sunteți responsabil și vinovat, și ați înșelat așteptările tuturor! Sunt foarte convins că mulți oameni au fost înșelați de cei 1,90 m câți aveți și de aliura asta de german serios.

Din păcate nu sunteți un neamț serios, sunteți mai degrabă profilul unui leneș, al unui ahtiat după imagine, și, da, v-am votat cu toții pentru că v-am considerat răul cel mai mic”, mai spune Chirilă.

Chirilă îl mai acuză pe Iohannis că s-a folosi de ”cozi de topor” precum Florin Cîțu.

”Ce ați făcut a fost să vă asigurați că aveți o gașcă, că aveți niște cozi de topor, iar persoana lui Florin Cîțu s-a dovedit destul de folositoare… Nu știu în ce relații o să mai fiți de acum înainte și nici nu mă înteresează…Singurul lucru pe care l-ați demonstrat că-l aveți în agendă este să refaceți USL-ul”, adaugă artistul.

ADVERTISEMENT