News

Tudor Chirilă, la protestul din Piața Universității: “Suntem conduşi de o femeie mai incompetentă decât Elena Ceauşescu

31.03.2019 | 18:38
Tudor Chirila la protestul din Piata Universitatii Suntem condusi de o femeie mai incompetenta decat Elena Ceausescu

Tudor Chirilă  a fost prezent la protestul din Piața Universității. Cunoscut pentru implicarea activă în problemele cele mai arzătoare ale societății civile, actorul și solistul trupei Vama nu a putut lipsi de la evenimentul organizat sâmbătă seara, pentru susținerea Laurei Codruța Kovesi.

Tudor Chirilă despre Viorica Dăncilă: „mai incompetentă decât Elena Ceaușescu”

Tudor Chirilă a ținut să fie alături de românii ieșiți în stradă pentru a-și arăta susținerea față de fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi și totdată pentru a-și striga din nou nemulțumirile față de guvernarea PSD-ALDE.

Mai mult decât atât, cunoscutul actor și cântăreț a avut un mesaj tranșant pentru premierul României Viorica Dăncilă, pe care o consideră „mai incompetentă decât Elena Ceaușescu”. Tudor Chirilă a subliniat că va continua să participe la proteste, „chiar dacă vor fi trei oameni”.

Ce a declarat Tudor Chirilă despre protestul de la Piața Universității
Ce a declarat Tudor Chirilă despre protestul de la Piața Universității

Ce spune Tudor Chirilă despre guvernarea PSD-ALDE

Îmi pare rău că s-a pierdut acel momentum de la Ordonanța 13. (…) Eu voi fi aici chiar dacă vor fi 3 oameni. Sper să nu ni se ia dreptul de a protesta. (…) Situația nu se poate remedia decât pe termen lung, dar trebuie să înceapă. O clasă politică curată este un prim pas. Nu avem chestia asta acum. Al doilea pas ar fi ca instituțiile să nu mai fie atât de politizate și numirile în diverse posturi din ministere să nu se mai facă pe criterii politice” , a declarat Tudor Chirilă.

Mai e de comentat ce se întâmplă cu Codruţa Kovesi? Pare că e ţara lui Erdogan. (…) Mie îmi pare rău că oamenii nu se indignează mai mult. Probabil că multă lume e fericită. Poate multă lume e fericită cu felul în care se trăieşte acum în România. Trebuie să acceptăm asta. Eu refuz să cred că oamenii pot fi fericiţi când văd că sunt conduşi de o femeie mai incompetentă decât Elena Ceauşescu. S-a ajuns şi aici. (…) Avem o problemă foarte mare. Corupţia devine mai puţin importantă decât incompetenţa acum. Această ţară nu mai e guvernată, ţara noastră merge din inerţie. Nu o să vedem spitalele regionale prea curând, nu o să vedem autostrăzi” , a mai spus muzicianul.