Life

Tudor Chirilă, show la Vocea României! L-a distrus pe Denis Roabeș de la The Motans: „Avem nevoie de un traducător”

Tudor Chirilă rămâne coșmarul colegilor antrenori de la Vocea României și i-a tocat mărunt pe Irina Rimes, Denis Roabeș, Theo Rose și pe Smiley.
29.10.2022 | 07:00
Tudor Chirila show la Vocea Romaniei La distrus pe Denis Roabes de la The Motans Avem nevoie de un traducator
Tudor Chirilă și-a „torturat” colegii de la Vocea României. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O nouă săptămână, o nouă ediție plină de confruntări între antrenorii de la Vocea României. Tudor Chirilă rămâne, însă, omul care toacă nervii colegilor săi. Cel mai vârstnic și experimentat artist de pe scaune a făcut din nou paradă cu succesul lui din emisiune și, după cum îi place să amintească, are deja patru trofee câștigate de-a lungul sezoanelor.

Tudor Chirilă, ”măcel” la Vocea României. Cum l-a supărat, din nou, pe Denis Roabeș în ultima ediție a show-ului

Ediția de vineri, 28 octombrie 2022, a show-ului Vocea României a adus noi surprize pentru telespectatori. Nu doar concurenții cu voci care mai de care mai bune au atras atenția, ci și permanentele șicane între antrenori.

ADVERTISEMENT

Luptele pentru cele mai bune voci nu sunt ușoare, iar vedetele apelează la tot felul de tertipuri pentru a-și atinge scopul, acela de a-i convinge pe tinerii artiști că sunt biletul spre marele premiu.

Tudor Chirilă este antrenorul cel mai vârstnic din concurs, 48 de ani, prin urmare și cel mai experimentat din industria muzicală. Iar, în cazul lui, experiența își spune cuvântul, iar adeseori o folosește ca să se joace cu mintea colegilor săi, care, oricât ar încerca uneori să nege, sunt deranjați de acest lucru.

ADVERTISEMENT

Cel mai des, Chirilă îi ia în vizor pe Denis de la The Motans, abia venit la Vocea României, și pe Irina Rimes. De altfel, artista a și menționat că deja s-a săturat să aud veșnic argumentul trofeelor, cel adus de Tudor Chirilă aproape de fiecare dată în fața concurenților.

„Tudor, știm că ai patru trofee. A, stai că nu-s la el trofeele, sunt la concurenți acasă. Eu credeam că stă Tudor și se uită la trofee.

ADVERTISEMENT

În ăștia doi ani pandemici, îmi imaginam cum și-a pus Tudor astea patru trofee acasă și când trece așa, se uită. Pe urmă trece mai departe la bucătărie, să mănânce ceva, trece înapoi, se uită la trofee, trece mai departe.

Pe urmă se gândește: ‘Hm, nu m-am uitat destul’. Se întoarce. O să mai câștigi încă unul dacă vei alege să folosești argumentul cu trofeele”, a spus Irina Rimes  la Vocea României.

ADVERTISEMENT

Cum l-a făcut Tudor Chirilă pe Denis Roabeș să ajungă la concluzia că au nevoie de un traducător

Teodor Cauș, din Chișinău, a reușit, involuntar, să aprindă din nou scântei între Tudor Chirilă și Denis Roabeș. Chiar dacă nu a întors scaune, el a fost protagonistul unei discuții aprinse. Solistul de la The Motans a susținut că e dificil să duci la alt nivel „o voce și o chitară”.

Pe de altă parte, Tudor Chirilă i-a spus că „asta este o prostie” și că o astfel de combinație poate să umple stadioane întregi, oferind exemplul lui Ed Sheeran. Totuși, nu au ajuns la un consens, iar pe fundal, Irina Rimes exclama în mod repetat: „Bătaie, bătaie!”.

Nu este prima dată când solistul de la VAMA și cel de la The Motans sunt protagoniștii unei dezbateri aprinse, iar Denis a afirmat că au nevoie de o ”arbitru” care să medieze lucrurile.

„Avem nevoie de un traducător din română în română, se pare. Pentru Tudor, normal. Că eu pe Tudor îl înțeleg, el pe mine nu mă înțelege”, a afirmat Denis Roabeș.

Cravașa Irinei Rimes a revenit în joc. Tudor Chirilă, sigur că-i este rezervată lui

În urmă cu o săptămână, la Vocea României, Irina Rimes l-a prezentat pe Săpun, o cravașă care o ajută să mențină ordinea atunci când cineva sau ceva o supără. De această dată, în timp ce Denis Roabeș o descria pe artistă drept „foarte feminină și foarte finuță”, ea și-a scos arma la înaintare. Ce a urmat, a fost un dialog savuros între antrenori.

Irina Rimes: „Nu, nu. Pe ăsta (Săpun, cravașa artistei, n. red.) îl păstrez pentru Tudor”

Denis Roabeș: „Ăla păstrează-l pentru acasă, dragă!”

Tudor Chirilă: „Asta spunea: Îl păstrez pentru Tudor”

Irina Rimes: „Dar vedem dacă-l folosesc, că s-ar putea să-ți placă…”

Tudor Chirilă: „Știi cum, ne acordăm noi până la urmă”

Șicanele între Irina Rimes și Tudor Chirilă au continuat și mai târziu. Artista a susținut în fața unei concurente că nu își dorește să deschidă ochii și că vrea ca aceasta să revină și anul viitor pe scena de la Vocea României, căci a făcut-o să tremure cu glasul său. Artistul nu s-a putut abține și i-a sugerat că se poate datora și lipsei de calciu.

Tudor Chirilă: „Îmi pare că a trebuit să treacă prin asta”

Tudor Chririlă a pus-o în dificultate și pe concurenta cu numele Mara Berechet. După spusele lui „mângâia butonul” în timpul prestației sale și, din greșeală, a apăsat. Pentru a respecta regulile concursului și pentru a nu o vedea, el a ales să sară din scaun, urmând ca apoi să îi ceară scuze pentru situația creată.

„Îmi pare că a trebuit să treacă prin asta. Eu, pur și simplu, mângâiam butonul nu l-am apăsat. Îmi pare rău, că e o chestie tehnică, nu voiam să mă întorc. Și atunci, ca să respect tradiția show-ului, că n-am voie să te văd, am lăsat scaunul să se întoarcă singur”, explicat Tudor Chirilă.

De altfel, de ochiul său critic nu a scăpat nici Horia Brenciu, chiar dacă el nu mai face parte din concurs. Atunci când o concurentă care a cântat cu artistul a spus că au încheiat colaborarea, Chirilă a spus, mai în glumă, mai în serios o propoziție care îl va scoate din sărite pe Brenciu. „Trebuie să se termine un calvar în viață”, zicea, ușor răutăcios, Tudor. Ca să își repare gafa, Tudor și-a amintit și de un moment trăit alături de fostul său coleg.

„Eu îmi aduc aminte de o zi. Era cea mai frumoasă zi a mea după mult timp, la mare. Era perfect și deodată aud în spatele meu: ‘Ce faaaci?’. Bă, m-am crispat ca un cangur prins în Australia într-un oraș și zic: ‘Horia, tu, aici?’”, a povestit Tudor Chirilă.

Probleme în echipa Smiley-Theo Rose. Artista n-a mai ținut cont de partener și a apăsat butonul

Nu doar Tudor Chirilă a fost în centrul atenției în cea mai recentăediție a show-ului Vocea României, ci și Theo Rose, artista fiind protagonissta unei boacăne. Încântată peste măsură de felul în care o concurentă a cântat, ea a apăsat butonul fără să-l mai întrebe pe Smiley.

„Cum se poate așa ceva? Bine, concurentul tău. Uite, mă, ce a făcut asta mică!”, a reacționat, nu tocmai încântat, iubitul Ginei Pistol. Smiley a precizat însă, ca să îndulcească situația, că îi place și lui vocea tinerei, dar nu a fost convins până la capăt de întreaga prestație. Totuși, solistul a fost de acord să meargă pe mâna coechipierei sale.

Tot Smiley și Theo Rose au fost cei care la un moment dat i-au imitat pe Irina Rimes și Denis Roabeș. Ce i-a determinat să facă asta a fost metoda de a convinge concurenții de a li se alătura celor doi. Pentru Smiley și Theo, colegii lor sunt mult prea calmi și prietenoși unul cu celălalt atunci când nu este cazul.

ADVERTISEMENT