Life

Tudor Chirilă și mama sa, Iarina Demian, ceartă de proporții. De la ce a plecat totul

Tudor Chirilă și celebra sa mamă, Iarina Demian, au o relație deschisă, dar nelipsită de conflicte. Cântărețul a spus care sunt motivele pentru care se ceartă.
08.04.2022 | 00:25
Tudor Chirila si mama sa Iarina Demian cearta de proportii De la ce a plecat totul
Tudor Chirilă, conflict aprins cu mama sa. Motivele pentru care se ceartă. Sursa foto: Instagram / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Actorul și femeia care l-a adus pe lume, care are aceeași profesie, lucrează împreună la spectacolul Visul american, de aici și conflictele aprinse dintre ei. Celebrul artist de la Vama a spus de la ce pleacă discuțiile lor.

Tudor Chirilă, conflict aprins cu mama sa. Motivele pentru care se ceartă

Tudor Chirilă și mama sa se ceartă foarte des când este vorba de piesele de teatru pe care le desfășoară perioada aceasta pe scenele din țara noastră. Vedeta spune că uneori se ajunge la discuții cu Iarina Demian, care este regizor.

ADVERTISEMENT

,,Pentru Iarina, profesia este importantă prin ea însăși, nu pentru că este mama lui Tudor Chirilă, iar eu spun Iarina Demian și vorbesc despre ea la persoana a treia pentru a aduce în atenția publicului că este regizor acum și fosta actriță a Teatrului de Comedie. 

Eu jucam foarte exagerat, era prea caricatural, eram prea tușă îngroșată, nu eram credibil, iar eu simțeam că e bine, iar ea spuneam: «Măi nu vreau să te mint, nu e bine», iar eu ziceam:

ADVERTISEMENT

«Dacă simt că e bine mă bazez mult pe instinct», iar ea mi-a răspuns: «Dacă e bine, atunci pot să plec acasă, de ce ai mai chemat un om aici». 

La mine dacă-mi zici pe loc nu fac, apoi mă calmez, mă răcesc și fac. N-am ratat conflicte, ne-am certat de ne-au sărit capacele”, a povestit cântărețul în emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă, colaborare cu mama sa, Iarina Demian

Tudor Chirilă și Iarina Demian joacă pe aceeași scenă încă din anul 2000, când au început să colaboreze. Atât fiul, cât și mama sunt fire puternice și încăpățânate, lucru care se observă frecvent în spectacolele puse în scenă.

Din fericire, certurile dintre cei doi sunt doar legat de spectacole și după ce își spun ce au pe suflet ajung să se înțeleagă. Au puncte de vedere complet diferite, dar întotdeauna înving încrederea, respectul și iubirea.

ADVERTISEMENT

Mama actorului a jucat o perioadă de peste 40 de ani pe scenă, în prezent având meseria de regizor. Vedeta este cea care a regizat Coada, de Israel Horovitz.

ADVERTISEMENT