Life

Tudor Chirilă, pregătit pentru un turneu național. Actorul pune în scenă piesa ”Visul american”

Tudor Chirilă pleacă în turneu cu „Visul American”, un spectacol care vorbește despre libertatea reală, permisul de port armă, lipsa de prejudecăţi, despre alcool şi droguri legalizate.
21.03.2022 | 18:04
Tudor Chirila pregatit pentru un turneu national Actorul pune in scena piesa Visul american
Tudor Chirilă pleacă în turneu cu spectacolul ”Visul American”. Unde va debuta show-ul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgitul actor este pregătit pentru turneul național care va debuta la începutul lunii aprilie. Prima punere în scenă are loc pe 2 aprilie, la Caracal, în timp ce ultimul spectacol se va desfășura în luna mai, la Oradea.

Tudor Chirilă pleacă în turneu cu spectacolul ”Visul American”. Unde va debuta show-ul

Tudor Chirilă pune în scenă piesa „Visul american”, un spectacol care reprezintă montarea celebrelor monologuri ale lui Eric Bogosian care compun one man show-ul „Drinking in America” și care a avut premiera off Broadway, la American Place Theater, în anul 1986.

ADVERTISEMENT

„«Visul American» nu este doar despre America. Este despre noi și iluziile pe care alegem să le hrănim pentru că par atât de aproape, gata să devină realitate. 

«Visul American» este un spectacol despre societatea noastră de azi, în care din ce în ce mai multă lume se simte confuză, abandonată, sedusă de iluzii, fără repere la care să apeleze în momentele grele.

ADVERTISEMENT

Plecăm în turneul ăsta într-un moment dificil pentru lume și pentru cultură, dar nu e bucurie mai mare decât să știm că am revenit la normalitatea unor săli care pot fi umplute de public.

Și cred că publicul din țară a fost destul de mult privat de teatru. E timpul să-și ia revanșa. «Visul American» este oglinda în care trebuie să avem curaj să ne uităm cu toții”, a declarat Tudor Chirilă, notează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Cât costă prețul unui bilet la spectacolul „Visul american”

Scenografia piesei este semnată de Irina Moscu, iar lighting design-ul îi aparține lui Daniel Klinger, artistul fiind unul dintre cele 9 personaje care urcă pe scenă. Prețul unui bilet pentru turneul național este de 125 de lei și poate fi achiziționat de pe site-ul iabilet.ro.

„Visul American” are o durată de o oră și jumătate și este compus din nouă monologuri. Spectacolul prezintă o radiografie a Americii și a lumii în care trăim. În plus, piesa este cea mai recentă premieră a Teatrului de Comedie din București.

ADVERTISEMENT