Life

Tudor de la “Fly Project”, între familie și carieră: ”Nu mă simt vinovat”

Tudor de la Fly Project știe ce vrea de la 2023! Muzica îi acaparează cea mai mai mare parte din timp, dar nu se simte vinovat față de familie.
05.01.2023 | 15:00
Tudor de la Fly Project intre familie si cariera Nu ma simt vinovat
În 2023, Tudor Ionescu se axează pe Fly Project și pe carieră. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un nou an aduce schimbări și provocări pentru oricine, iar un artist le resimte, poate, mult mai intens. Tudor Ionescu, fondatorul Fly Project cunoaște foarte bine acest lucru. De ani buni, încearcă să mențină un echilibru între viața profesională și cea de familie, iar într-un interviu acordat exclusiv pentru FANATIK, a spus dacă și cum reușește să facă acest lucru.

Tudor de la Fly Project, între familie și carieră în 2023

Parcursul unui artist în industria muzicală este diferit, fie că vorbim de un drum anevoios sau de unul lipsit de obstacole, sacrificiile sunt nelipsite. Tudor Ionescu o știe foarte bine! Încă din 2005 de când a pus bazele proiectului “Fly Project” a încercat să păstreze un echilibru între viața personală și cea profesională.

ADVERTISEMENT

Deloc ușor! Însă atunci când, mai devreme sau mai târziu, lucrurile se așază așa cum îți dorești, satisfacția este mult mai mare. În exclusivitate pentru FANATIK, artistul a vorbit despre lecțiile pe care viața trăită mai mult pe scenă i le-a adus.

Tudor Ionescu a împlinit de curând 43 de ani și pe lângă cariera de succes, cea mai mare realizarea a sa este familia, soția, Anamaria Ionescu, și fiica lor, Ilinca, îl împlinesc. De altfel, dacă este să fie recunoscător pentru ceva, este pentru că „sunt fericiți”, după cum el ne-a spus.

ADVERTISEMENT

Totuși, anul care tocmai s-a încheiat nu a fost ușor nici pentru el. 2022 l-a schimbat și l-a maturizat pe Tudor Ionescu. După ce pandemia de Covid s-a încheiat și totul părea să revină la normal, în februarie a izbucnit războiul din Ucraina, țară în care a concertat de nenumărate ori și pe care acum o vede distrusă de bombardamente. 

Tudor Ionescu, șocat de războiul din Ucraina

„Anul acesta a venit cu toate schimbările, dar viața m-a învățat să mă adaptez. A fost o perioadă ciudată, după Covid, ne-am trezit cu un război la graniță, s-au anulat evenimentele, concertele de acolo, locuri – orașe întregi – precum Mariupol în care am cântat de multe ori, au devenit una cu pământul.

ADVERTISEMENT

Toate astea m-au schimbat, la fel cum ne-au schimbat pe toți, dar ne adaptăm, pentru că omul așa este construit, se adaptează pentru a putea să supraviețuiască. Să caute binele, să reușească să depășească momentul”, a spus Tudor Ionescu pentru FANATIK. 

Tudor Ionescu nu se simte vinovat când pleacă de acasă

Chiar și de sărbători, Tudor Ionescu și-a lăsat fetele singure și a plecat în Egipt pentru a cânta. Cazul nu este singular, meseria obligându-l de multe ori să aleagă între ea și timpul cu familia. Tudor Ionescu preferă să vadă partea plină a paharului: are evenimente și publicul își dorește să-l vadă.

ADVERTISEMENT

„Niciodată nu mă simt vinovat că mă duc la serviciu, cum să mă simt vinovat că muncesc? E o bucurie că am ce să muncesc, e o bucurie că știu foarte bine ce am de făcut și e o bucurie că, în ultimii ani, reușesc să le împac pe amândouă, familia și cariera”, a spus Tudor de la Fly Project.

Tudor Ionescu, despre retragerea din muzică: „M-am gândit întotdeauna”

Aparte de bucuria pe care o resimte când performează în fața oamenilor, Tudor recunoaște că se gândește și la momentul în care resursele lui se vor termina. Afirmă că se gândește de mult la retragere, dar cei care îl iubesc pe el și muzica lui nu au motive să se teamă, căci până acolo mai e cale lungă.

„M-am gândit întotdeauna la momentul retragerii, dar încă momentul acela nu e în planul meu. Mai am multe de făcut, dar da, exact, muzica îmi dă energia de a merge mai departe.

Oamenii care îmi ascultă muzica sunt cei care mă motivează cel mai bine. Ei… și Ilinca, fetița mea!”, a declarat artistul.

„Viața mea s-a bazat pe scopuri”

Iar în 2023, Tudor Ionescu are planuri mari. Agenda este din ce în ce mai încărcată și promite că Fly Project va lansa multă muzică nouă.

„Nu aș putea să fiu contra rezoluțiilor de acest fel, având în vedere că toată viața mea m-am bazat, mă bazez și mă voi baza pe scopuri, în fiecare zi am cel puțin un scop nou; practic, în fiecare zi, agenda din capul meu e din ce în ce mai mare.

Aș vrea să lansez tot ce am programat, să ajungă la public muzica nouă pe care am pregătit-o, să nu uit să îmi mai dau timp și cu mine, iar acasă… să fim fericiți”, a încheiat Tudor Ionescu.

ADVERTISEMENT