Life

Tudor Gheorghe, adevărul despre spectacolul în care Traian Băsescu s-a simțit jignit de apelativul ”Chiorul”: „Eu nu-l schimb pentru că e cineva în sală”

Tudor Gheorghe a vorbit despre episodul ”Chiorul”, în urma căruia Traian Băsescu ar fi părăsit sala la un spectacol susținut de acesta.
01.10.2022 | 19:58
Tudor Gheorghe adevarul despre spectacolul in care Traian Basescu sa simtit jignit de apelativul Chiorul Eu nul schimb pentru ca e cineva in sala
Tudor Gheorghe, invitat în podcastul lui Mihai Bobonete. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

În urmă cu mai mulți ani, Tudor Gheorghe a avut un spectacol în care Traian Băsescu s-ar fi simțit atât de jignit încât ar fi părăsit sala.

Tudor Gheorghe, adevărul despre momentul care l-ar fi făcut pe Băsescu să plece de la spectacolul său

Artistul a lămurit acel episod, unul care a creat destul de multă vâlvă, spunând că lucrurile nu au stat tocmai așa cum le-a relatat presa.

ADVERTISEMENT

Maestrul Tudor Gheorghe a fost invitat în podcastul lui Mihai Bobonete, unde a făcut o serie de destăinuiri despre viața sa, pornind de la copilărie până la perioada adultă.

Unul dintre subiectele cele mai intrigante despre care a fost întrebat de actorul din „Las fierbinți” a fost spectacolul în care a vorbit despre un chior, la vremea aceea mulți poreclindu-l așa pe fostul președinte al României.

ADVERTISEMENT

Traian Băsescu se afla în sală atunci, iar Tudor Gheorghe nu știa că este și el prezent. Conform relatărilor sale, a aflat abia după ce s-a încheiat concertul.

Actorul a spus că și dacă știa că Băsescu se afla acolo nu putea să facă nimic, deoarece el spunea o poezie care era prevăzută în acel spectacol fără să țină cont de cine e prezent și cine nu.

ADVERTISEMENT

„Nu am avut cu el apoi niciun fel de problemă”

„Păi poezia era despre unul care se uita cruciș și omora câinii și el de-abia venise Brigitte Bardot la noi în țară…”, l-a întrerupt Bobonete amintindu-i maestrului contextul și amploarea pe care a căpătat-o acel recital.

„Păi eu știu, săracul s-a simțit… Nu cred că a ieșit din sală. Nu am avut cu el apoi niciun fel de problemă. Asta era în spectacol. Eu nu-l schimb pentru că e cineva în sală. Rar vin politicieni la spectacole”, a declarat Tudor Gheorghe pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Olteanul a mai spus că la evenimentele sale nu vin așa mulți politicieni pe cât ar crede lumea. Cel care merge frecvent este academicianul Răzvan Teodorescu. Acesta a mai spus, zâmbind, că niciun ministru al Culturii nu și-a făcut prezența la vreun concert.

ADVERTISEMENT