Life

Tudor Gheorghe, mărturie dureroasă după moartea soției. Artistul a vorbit abia acum despre cel mai greu moment din viața lui

Tudor Gheorghe și-a pierdut partenera de viață la începutul anului, dar abia acum a reușit să vorbească despre moartea actriței Georgeta Luchian Tudor. Artistul a trecut printr-unul dintre cele mai grele momente ale existenței sale.
17.06.2021 | 18:54
Tudor Gheorghe marturie dureroasa dupa moartea sotiei Artistul a vorbit abia acum despre cel mai greu moment din viata lui
Tudor Gheorghe, mărturie dureroasă după moartea soției. Artistul a vorbit abia acum despre cel mai greu moment din viața lui. Sursa foto: europafm.ro
ADVERTISEMENT

Solistul din Oltenia a făcut o mărturie dureroasă despre femeia care i-a fost un sprijin important în ultimii ani. Cântărețul suferă în tăcere și preferă să nu ofere prea multe detalii despre pierderea suferită, care se pare că l-a marcat.

Artistul a acceptat să vorbească abia acum despre momentul greu prin care a trecut când soția sa a murit, după 56 de ani împreună. Se pare că actrița era infectată cu noul tip de coronavirus, însă familia nu a dorit să scoată la iveală acest lucru.

ADVERTISEMENT

Actrița Georgeta Luchian Tudor a decedat la vârsta de 86 de ani, anunțul cutremurător fiind făcut de colegii Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova, unde artista a jucat mulți ani de zile. De atunci Tudor Gheorghe nu își poate reveni.

Tudor Gheorghe, declarație cutremurătoare după moartea soției

Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa regretatei sale partenere de viață. Artistul a trăit cei mai frumoși ani alături de actrița originară din Brăila, Georgeta Luchian Tudor fiind persoana care i-a fost mereu alături renumitului solist.

ADVERTISEMENT

„Ea mi-a fost un sprijin absolut. Ea s-a sacrificat într-un fel, deși era o foarte bună actriță. Ea s-a sacrificat, punându-se practic în slujba mea”, a declarat rapsodul în emisiunea „Legendele”, găzduită de Dan Negru, notează click.ro.

Actrița a avut o carieră frumoasă, dar mereu s-a pus în slujba celebrului Tudor Gheorghe, asta și pentru că era mai mare cu 11 ani decât el. Cei doi s-au cunoscut pe băncile facultății și chiar au jucat împreună în spectacolul „Micul infern”.

ADVERTISEMENT

Tudor Gheorghe, mărturie despre prima întâlnire cu soția sa

Solistul nu avea nici măcar 18 ani împliniți când drumul i s-a întâlnit cu cel al cărei urma să-i devină prietenă, soție și sprijin peste ani. Artistul a rememorat acele momente, frumusețea fiind primul lucru pe care l-a remarcat la actriță.

„Eram student, deci o știam din facultate. Era mai mare decât mine, era în anul IV, eu eram în anul I și la intrarea din holul din institut, pe Strada Măgureanu nr. 1 – deasupra Teatrului Bulandra, acolo era Institutul de Teatru – era un panou.

ADVERTISEMENT

La intrare scria «Ne mândrim cu fruntașii noștri». Ea era acolo. Ea, Irina Petrescu, Mariana Mihuț, pentru că au fost aceeași promoție. Și ea era cea mai frumoasă.

Și eu mă uitam la ea și ziceam «Doamne, ce mișto e gagica aia». Îți dai seama? N-aveam 18 ani”, a completat maestrul, mai arată sursa menționată anterior.

Tudor Gheorghe și regretata sa soție și-au unit destinele în anul 1974, nașul lor fiind nimeni altul decât marele poet Adrian Păunescu. Ei au împreună și un băiat pe nume Adrian.

ADVERTISEMENT
Tags: