Life

Tudor Gheorghe, mărturisiri dramatice: „M-au drogat, injectat cu heroină. M-am dezbrăcat în pielea goală și m-am culcat în cadă”

21.10.2020 | 17:00
Tudor Gheorghe marturisiri dramatice Mau drogat injectat cu heroina Mam dezbracat in pielea goala si mam culcat in cada
ADVERTISEMENT

Tudor Gheorghe a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul emisiunii lui Ovidiu Ioanițoaia despre trecutul să, dar și despre momente uimitoare pe care le-a trăit.

Celebrul artist a făcut mărturisiri neașteptate din perioada în care a fost în Statele Unite, unde a fost drogat cu heroină cu voia lui.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea a fost filmată tot cu știința marelui artist.

Tudor Gheorghe: „Era heroină. Și m-au injectat”

Fire modestă și discretă atunci când vine vorba de viața personală, celebrul cântăreț a făcut o mărturisire neașteptată despre momentul în care a testat heroina pentru prima dată. Se întâmpla în anii tinereții, când a fost întrebat dacă își dorește să vadă cum e să te droghezi, iar curiozitatea l-a făcut să spună da.

Tudor Gheorghe a mărturisit că a avut halucinații și că a adormit gol în cadă și că după 48 de ore și-a revenit.

ADVERTISEMENT

„Eram la un prieten la Long Island. Ne-am întâlnit într-o seara cu doi doctori și ei plecați din Romania. A venit vorba de drogați și de chestii d-astea. I-am spus i-am văzut cum erau vai de mama lor.

Și m-au întrebat: Vrei vezi cum e? Curiozitatea, normal. Era heroina. Și m-au injectat. Nebunia a fost i-am pus și filmeze. Am stat cu ei de vorbă, am devenit volubil, dar odată mi s-a dus filmul.

ADVERTISEMENT

M-am dus culc, într-o casă d-asta tipic americănească, livingul jos și sus dormitoarele. Am urcat, dar în loc duc culc în dormitor, m-am dezbrăcat în pielea goală și m-am culcat în cada. Dădeam din mâini, ultima imagine pe care o văzusem era cum ninge.

Totul era argintiu, era o nebunie. După 48 de ore mi-am revenit, dar actor trebuia stiu experiență asta. Dumnezeu ferească copilașii de chestia asta. Salut, din momentul ăla nu mi-a mai trebuit. A fost o experiență pe care am făcut-o de nebun total, dar asta a fost, a povestit Tudor Gheorghe la emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia, de la GSP.

ADVERTISEMENT
Tags: