Life

Ce pensie primește Tudor Gheorghe de la statul român: “Pentru un artist este bună”

Tudor Gheorghe a dezvăluit ce pensie primește de la statul român, în fiecare lună. Cunoscutul interpret pare destul de mulțumit cu suma pe care o încasează.
08.02.2022 | 10:03
Ce pensie primeste Tudor Gheorghe de la statul roman Pentru un artist este buna
Ce pensie primește Tudor Gheorghe de la statul român. Sursa foto: Fotomontaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tudor Gheorghe, unul dintre cei mai apreciați artiști români, a dezvăluit ce pensie primește de la stat, în fiecare lună.

Artistul spune că pensia este una destul de bună pentru un artist și că se descurcă cu cheltuielile lunare. În plus, pensia cântărețului urmează să fie mărită.

ADVERTISEMENT

Interpretul a vorbit și despre cum se descurcă cu plata facturilor la gaz și electricitate, acum că sumele sunt destul de mari.

Ce pensie primește Tudor Gheorghe de la statul român

Tudor Gheorghe primește o pensie de 3.000 de lei în fiecare lună, de care este mulțumit. Îndrăgitul cântăreț spune că această sumă este una bună pentru un artist, mai ales dacă se va mări în curând.

ADVERTISEMENT

“Am o pensie bună asigurată de la stat, cred că vreo 3.000 de lei liniștiți dacă îmi şi măresc acum. Pentru un artist este o pensie bună.”, a declarat Tudor Gheorghe la Antena 3, într-un interviu pentru Mihaela Bîrzilă.

În legătură cu facturile la utilități, Tudor Gheorghe a spus că este ajutat de fiul său, care le plătește de fiecare dată. Artistul nu are noțiunea banilor, după cum a declarat în cadrul aceluiași interviu.

ADVERTISEMENT

“Am marea șansă că nu am noțiunea lor. Nu ştiu despre ele. Mi le plătește fiul. Ei se ocupă, eu nu am noțiunea banilor.”, a adăugat interpretul.

Tudor Gheorghe, despre situația din România

Interpretul a vorbit și despre situația din România și despre motivele care au dus la crizele actuale. Tudor Gheorghe susține că nu sunt de vină cei din afara țării.

ADVERTISEMENT

“Nu cred că ne ţine cineva. Că vezi doamne, de afară ni se pun piedici. Nu.

Noi suntem cu cozile noastre de topor, noi suntem cei care ne-am vândut ţara şi am făcut-o pe gratis pentru interese meschine, minore ale unor indivizi care, este adevărat că s-au îmbogățit şi ei şi copiii şi strănepoții lor, şi nu o să-i judece nimeni, din păcate.

Dar asta este viaţa. Eu cred însă că această ţară mai are resurse, nu din punct de vedere material. Că resurse există sub pământul ăsta.

Se ştie că avem gaze, avem potențial energetic foarte mare. Avem un potențial creator extraordinar. Asta trebuie speculat, cu asta trebuie noi să ne ducem în străinătăţuri.”, a mai declarat Tudor Gheorghe.

ADVERTISEMENT