Life

Tudor Ionescu de la Fly Project, asistat de fiica lui, Ilinca, la filmarea celui mai nou videoclip: „S-a lăsat cu greu luată acasă”

Tudor Ionescu a avut parte de un mare ajutor la filmările celui mai nou videoclip, „Don Reggaeton”. Micuța Ilinca n-a mai vrut să plece de pe platou!
23.01.2023 | 13:15
Tudor Ionescu de la Fly Project și familia sa
ADVERTISEMENT

Fly Project a lansat săptămâna trecută un nou single, o piesă cu care Tudor Ionescu speră să dea gata toate topurile muzicale de la noi! Artistul a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, cine i-a fost aproape la acest nou produs muzical. E vorba chiar despre fiica sa, Ilinca, în vârstă de 5 anișori.

Tudor Ionescu a avut-o ca asistentă la filmarea „Don Reggaeton” pe fetița sa, Ilinca

Tudor Ionescu a avut un ajutor de mare nădejde la filmarea noului său clip muzical. Fata artistului, Ilinca, a vrut să asiste la tot ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi, iar atunci când înregistrarea s-a terminat, fetița nu mai voia să plece. Cu greu a fost convinsă de nevasta cântărețului, Anamaria Ionescu, de faptul că trebuie să ajungă acasă pentru a se odihni, căci filmările au durat până târziu.

ADVERTISEMENT

Melodia „Don Reggaeton”, apărută pe YouTube acum patru zile, are peste 200.000 de vizualizări pe rețeaua video de socializare și este una din piesele promițătoare ale începutului de an. Artistul ne-a spus că nu au existat peripeții la filmări, acestea producându-se într-un studio, totul decurgând ca la carte de la bun început.

„Ilinca m-a vizitat pe platourile de filmare. Mi-a zis că își dorește să vadă cum decurge o zi de filmare și a adus-o Ana. soția mea. A fost fascinată de tot ce era în jurul ei, foarte atentă. A întrebat despre tot, însă a fost cuminte, pentru că a înțeles că sunt la treabă. S-a lăsat cu greu luată acasă de către Ana, undeva târziu, după ora ei de culcare”, a declarat Tudor Ionescu în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cât despre melodie, Tudor Ionescu speră să ajungă la inimile fanilor săi, așa cum s-a întâmplat cu celelalte cântece ale sale.

„Don Reggaeton aduce bucurie, într-un context în care avem nevoie de ea”

„Don Reggaeton e piesa-n care uităm de noi, ăia, grinch, posomorâți sau îngândurați, și ne regăsim pe noi, ăia faini, oricând gata să ne urcăm pe mese, să petrecem pe bune. E o piesă care m-a bucurat încă din studio, de când am început să lucrăm la ea. Mă bucură-n continuare la fel de tare, iar ăsta-i un semn bun, având în vedere că sunt un om care se plictisește foarte repede de lucruri și vrea tot timpul chestii noi. Așadar, Don Reggaeton aduce bucurie, într-un context în care avem nevoie de ea”, a spus Tudor Ionescu despre melodia sa.

ADVERTISEMENT

A lucrat cu aceeași echipă cu care a produs hit-ul Millerba

Clipul a fost fulmat pe chromă și conține toate ingredientele de succes marca Fly Project. Cu echipa cu care a muncit pentru acest produs, Tudor a mai avut de-a face la producerea „Millerba”, unul din cele mai recente hituri ale trupei sale.

„Am mai lucrat cu aceeași echipă, de la NGM, pentru videoclipul Millerba. Ne-am potrivit ca viziune și ca stare și, iată, am ales să lucrăm din nou împreună. Nu am mai filmat de ceva timp pe chromă, dar îmi place că ai libertate, poți să te joci și să fii creativ”, a completat Tudor Ionescu.

ADVERTISEMENT

Tudor Ionescu a revenit în forță în muzică, după o perioadă în care a stat pe bară din cauza pandemiei. Anul trecut a fost unul plin pentru artist, acesta având spectacole chiar și de sărbători.

 

ADVERTISEMENT