Life

Tudor Ionescu de la Fly Project, surpriză uriașă pentru fani: „Este despre mine, despre tine”

Tudor Ionescu de la Fly Project a lansat un nou single, unul cu care speră să ajungă și de data aceasta la inimile fanilor. Piesa, intitulată „Bipolar”, este una cu totul specială pentru artist.
10.06.2022 | 13:09
Tudor Ionescu de la Fly Project surpriza uriasa pentru fani Este despre mine despre tine
Tudor Ionescu de la Fly Project a lansat o nouă melodie
ADVERTISEMENT

Tudor Ionescu de la Fly Project e pus pe treabă și anul ăsta! Artistul și trupa sa au lansat melodia „Bipolar”, una cu o semnificație cu totul aparte pentru cântăreț.

Tudor Ionescu de la Fly Project vrea să spargă din nou gura târgului

După succesul înregistrat de melodia „En Vogue”, atât în țară cât și în străinătate, Fly Project vrea să își asigure locul în cluburile din vara aceasta cu noua melodie.

ADVERTISEMENT

Piesa are un mesaj puternic, ne îndeamnă să nu ne pierdem niciodată speranța, indiferent de situația prin care am putea trece în viață. Tudor descrie acest nou single ca un carusel de sentimente, o melodie în care artistul a inclus și câteva elemente de reggaeton.

„Piesa asta este despre mine, despre tine, despre el… despre noi toți în anumite momente, când viața ne aruncă în niște stări pe care trebuie să le trăim din mers. În care nu avem timp să înțelegem ce se întâmplă cu noi, când ne afundăm în treburi și uităm de noi.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna însă există o soluție. Există o zi de mâine mai limpede și care îți arată că totul se poate rezolva. Poate să fie bine, să uiți de probleme și să dansezi”, a declarat Tudor Ionescu pentru FANATIK.

„En Vogue”, hit în Asia și Europa

Piesa a fost compusă de Tudor și echipa United States of Music, studioul pe care îl deține soțul prezentatoarei Anamaria Ionescu.

ADVERTISEMENT

Melodia a apărut integral pe Tiktok, acolo unde s-a mutat mai toată comunitatea virtuală în ultimii doi ani, fiind rețeaua de socializare numărul unu a momentului.

„Pentru că toată lumea este activă pe TikTok, am încărcat acolo piesa întreagă, pe părți. Am vrut să fie disponibilă integral.

ADVERTISEMENT

Abia aștept să văd la ce tiktok’uri vă inspiră, ce povești ne spunem mai în glumă, mai în serios, ce ne învățăm unii pe ceilalalți sau de ce râdem împreună. O să puteți vedea la tot ce m-am gândit și eu și ce surprize vor mai urma în scurt timp”, a adăugat Tudor.

Cel mai recent mare succes al lui Tudor a fost obținut cu piesa „En Vogue”. Melodia a ajuns pe primul loc în topurile de la mai multe stații de radio din Asia și din Europa.

 

 

 

ADVERTISEMENT