Life

Tudor Ionescu de la Fly Project, adevărul despre slăbit. Cum a ajuns să elimine 44 de kilograme

Tudor Ionescu de la Fly Project a făcut o schimbare majoră în ultima perioadă. Cântărețul a slăbit foarte mult, dezvăluind care au fost lucrurile care l-au determinat în acest sens.
26.11.2021 | 19:38
Tudor Ionescu de la Fly Project adevarul despre slabit Cum a ajuns sa elimine 44 de kilograme
Tudor Ionescu de la Fly Project, motivat să slăbească. Ce l-a determinat pe artist. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Solistul a spus adevărul despre kilogramele pe care a reușit să le dea jos în ultima perioadă. Vedeta a ajuns să slăbească 44 de kilograme în 4 ani.

Ce l-a motivat pe artist? Ei bine, este vorba de imaginea pe care o vedea în oglindă. Programul încărcat și haotic în același timp l-au făcut să devină obez și nu i-a mai plăcut asta.

ADVERTISEMENT

Așa a ajuns Tudor Ionescu să fie motivat și să nu mai alerge după magazinele în care găsea cu greu haine pe măsura lui.

Tudor Ionescu de la Fly Project, motivat să slăbească. Ce l-a determinat pe artist

În urmă cu 4 ani Tudor Ionescu cântărea 104 kilograme și avea mai multe probleme de sănătate. Respira foarte greu și obosea repede, lucru care l-a făcut să ia măsuri.

ADVERTISEMENT

„Mă uitam în fiecare zi în oglindă, greșeam tot ce făceam, aveam un program haotic. Într-o zi am zis că nu mai vreau să fiu obez.

N-am găsit în viața mea un magazin din care să mă pot îmbrăca normal. Am ajuns la 60 de kilograme în 4 ani”, a spus solistul în emisiunea „Întrebarea mesei rotunde”.

ADVERTISEMENT

Nu a avut o dietă anume, dar recunoaște că a ținut cont foarte mult de alimentație. În ultima perioadă a ajuns să mănânce numai o dată pe zi, după ce pleacă de la studio.

Tudor Ionescu de la Fly Project a punctat faptul că nu a recurs la operația de tăiere a stomacului, dar și-a resetat creierul. În felul acesta l-a „păcălit”.

ADVERTISEMENT

La ce alimente a renunțat complet Tudor Ionescu de la Fly Project

Vedeta în vârstă de 42 de ani și-a propus să slăbească cel mai mult pentru sănătatea sa, precizând că de un an nu mai consumă deloc carne.

„Am început de patru ani acest proces de slăbire, dar la un moment dat stagnam. Acum nu îmi e poftă de mâncare, nu mai mănânc nici carne de un an de zile, dar mănânc orice altceva.

Am încercat o săptămână fără carne, mi-a priit, apoi am încercat un an. Dacă toată viața am mâncat carne… Sunt un pofticios. Am mâncat pită cu unsoare de curând”, a spus Tudor Ionescu în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: