Life

Tudor Ionescu, revenire spectaculoasă în muzică! Surpriza de la Fly Project la care nu se aștepta nimeni

Tudor Ionescu de la Fly Project a revent în muzică după doi ani de absență! Cântărețul a lansat astăzi videoclipul la melodia „Millerba”, noul său pariu!
20.05.2021 | 16:31
Tudor Ionescu revenire spectaculoasa in muzica Surpriza de la Fly Project la care nu se astepta nimeni
ADVERTISEMENT

Tudor Ionescu a revenit în muzică aducând fanilor cel mai nou proiect, realizat cu trupa Fly Project. Cântărețul și-a lansat astăzi videoclipul la melodia „Millerba”, o piesă care va încinge cu siguranță atmosfera în cluburi vara aceasta.

Doi ani a lipsit Tudor Ionescu din prim-plan, iar revenirea lui este una în forță. Nu doar că a readus muzica de petrecere acolo unde îi este locul, dar chiar el s-a schimbat în acești ani. Artistul a reușit să slăbească destul de mult, iar asta se vede cu ochiul liber.

ADVERTISEMENT

Muzicianul și-a dezvăluit la un moment dat secretul cu care a reușit să slăbească, dar până la dezvăluirea acestuia, să aflăm mai multe despre noul său proiect muzical.

Tudor Ionescu a revenit în prim-plan după doi ani de absență

Fly Project promite să facă o serie de lansări în perioada următoare, „Millerba” fiind doar începutul. Melodia a fost produsă în studioul United States of Music, labelul deținut chiar de Tudor Ionescu.

ADVERTISEMENT

Artistul a mărturisit pentru FANATIK că principalul său scop este să facă lumea să danseze. Ce-i drept, a reușit să câștige de fiecare dată când a pariat cu un hit muzical.

„Nu pot să schimb lumea, însă pot să o fac să danseze și să se bucure prin muzica mea. Fly Project este despre emoție și bucuria de a petrece, plăcerea de a dansa alături de prieteni și dorința de a construi amintiri.

ADVERTISEMENT

“Millerba” este piesa cu care începe playlistul tău și pe care atunci când o auzi la radio, dai volumul mai tare. “Millerba” este bucuria de a petrece, exprimată într-o limbă universală”, ne-a declarat Tudor Ionescu despre noua sa melodie.

Clipul a fost produs de echipa NGM, iar scenariul prezentat este unul original și creativ. Videclipul a fost filmat în 12 ore, iar în imagini apar câteva figuri destul de cunoscute din showbiz-ul românesc. Una dintre prezențe este Calina Dumitrescu, fata Catincăi Roman, fostă concurentă la Bravo, ai stil Celebrities.

ADVERTISEMENT

A slăbit enorm renunțând la carne

În acești doi ani, Tudor nu a lucrat doar la muzica sa, ci și la fizicul său. Artistul a reușit să slăbească destul de mult fără să țină o dietă anume.

Conform propriilor sale declarații, a reușit să dea jos mai bine de 20 de kilograme renunțând la carne. Nu se consideră vegetarian, însă spune că a învățat să consume mai puține alimente care îngrașă, devenind ceva mai responsabil.

ADVERTISEMENT
Tags: