Life

Tudor Sișu din trupa La Familia, marcat de perioada petrecută după gratii. Cum l-a schimbat închisoarea

07.05.2021 | 18:14
Tudor Sisu din trupa La Familia marcat de perioada petrecuta dupa gratii Cum la schimbat inchisoarea
Tudor Sișu din trupa La Familia, marcat de perioada petrecută după gratii. Cum l-a schimbat închisoarea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tudor Sișu din trupa La Familia este marcat și acum de perioada petrecută după gratii. Artistul a stat aproximativ 6 ani în pușcărie, de unde a ieșit o cu totul altă persoană, mai organizată și mai disciplinată. 

Cântărețul crede că muzica a fost cea care l-a menținut pe linia de plutire în timpul în care a fost închis. În plus, credința l-a ajutat și ea, reușind să supraviețuiască tuturor provocărilor și încercărilor, deși atunci nu le percepea în felul acesta.

ADVERTISEMENT

Rapperul a fost reținut de mai multe ori atât pentru consum, cât și pentru trafic de droguri. Din fericire, Tudor Sișu a ieșit din închisoare în urmă cu câțiva ani, de unde s-a întors cu forțe mai proaspete ca niciodată, în special pe plan profesional.

Tudor Sișu, declarație despre închisoare. Ce a învățat din această experiență

„Subiectul ăsta cu pușcăria nu este sensibil, dar nici nu e vreo realizare, știi ce zic? Am stat închis, în total, aproape 6 ani. Este o chestie de rutină, e ca și cum ai sta în casă.

ADVERTISEMENT

Am învățat să mă disciplinez, să știu cum să mă organizez ca să supraviețuiesc oricărei încercări, deși atunci nu le percepeam ca încercări. 

Muzica m-a salvat de la mai multă închisoare pentru că era o chestie concretă, probabil că eram cu gândul la chestiunile alea. Pasiunea în general te salvează.

ADVERTISEMENT

Vrei să-ți spun ceva? În ultimul timp, eu mă gândeam că nu mai e locul meu acolo, că deja e lumea bună în pușcărie, deja au venit sau sunt pe cale să vină elitele societății românești.

Așa că am avut noroc că m-am eliberat, ca să nu fiu monden. Când am ieșit, mi-a luat vreo patru săptămâni să mă reconectez, să încep să simt sensul lucrurilor”, a declarat Tudor Sișu într-o emisiune TV, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Rapperul a mărturisit că în spatele gratiilor a petrecut și clipe unice, care l-au făcut să se apropie mai mult de  Dumnezeu. Artistul a dezvoltat o relație foarte bună cu Divinitatea, care i-a dat putere și l-a ajutat să treacă peste multe probleme.

ADVERTISEMENT
Tags: