News

Tudor “Tudy” Ionescu este coleg cu Viorica Dăncilă la BNR. Unde a fost angajat acesta

Tudor Tim Ionescu, poreclit "Tudy, este mai nou cu Viorica Dăncilă, fostul prim-ministru, fiind angajat în Cancelaria BNR.
29.07.2021 | 21:09
Tudor Tudy Ionescu este coleg cu Viorica Dancila la BNR Unde a fost angajat acesta
Tudor "Tudy" Ionescu este coleg cu Viorica Dăncilă la BNR. Unde a fost angajat acesta. Foto montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tudor Ionescu a fost în atenția tabloidelor în momentul în care se pare că ar fi avut o relație cu Oana Zăvoranu, în perioada când aceasta era împreună cu Pepe.

Oana Zăvoranu și Pepe se află în continuare într-un conflict, deși au trecut mulți ani de când aceștia au divorțat, recent cântărețul latino comentând o serie de declarații făcute de fosta soție în cadrul unui podcast.

ADVERTISEMENT

Tudy Ionescu, coleg cu Viorica Dăncilă la Banca Națională a României. În ce departament a fost angajat

Tudor Tim Ionescu, denumit Tudy în presa tabloidă, a fost angajat pe postul de consultant în cadrul BNR, potrivit mai multor surse consultate de Economedia.

Astfel, finul fostului prim-ministru Călin Popescu-Tăriceanu, a devenit coleg cu fostul prim-ministru PSD, Viorica Dăncilă.

ADVERTISEMENT

Tudor Ionescu a fost angajat în Cancelaria BNR, în cadrul departamentului Sustenabilitate și Energie Verde și ocupă postul de “consultant strategie” de aproximativ o lună, notează Economeia.

Aducem aminte că fostul prim-ministru, Viorica Dăncilă, a fost angajată în funcția de consilier strategie în același departament, Sustenabilitate și Energie Verde, ea începându-și activitatea la 14 mai.

ADVERTISEMENT

În acest post, Dăncilă are un salariu generos, câștigând în jur de 10.000 de lei pe lună, iar aceasta a fost numită direct de către guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

În acea perioadă, Dan Suciu, directorul de comunicare al BNR, a explicat că pe fostul prim-ministru o recomandă experiența avută în fruntea Guvernului pentru a ocupa acest post consultativ.

ADVERTISEMENT

Cine este Tudy Ionescu

Tudor “Tudy” Ionescu a fost viceprimar al Bucureștiului din partea ALDE pentru doar patru zile, în 2016, după numirea acestuia apărând un material video în care acesta apărea în ipostaze nerecomandate minorilor.

În urma apariției acestui video, Tudor Ionescu și-a dat demisia, dar a continuat să ocupe postul de consilier general în perioada 2016-2020. În urma ultimelor alegeri, acesta nu a mai prins un post în cadrul Consiliului General al Municipiului București.

Conform Hotnews.ro, Ionescu este finul lui Călin Popescu-Tăriceanu, tatăl acestuia fiind fost coleg de facultate cu fostul prim-ministru, ba chiar se pare că au și colaborat în afaceri.

Pe lângă activitatea politică, Tudor Ionescu s-a remarcat prin relația pe care a avut-o cu Oana Zăvoranu, subiectul fiind ținta numeroaselor articole din presa tabloidă în acea perioadă.

ADVERTISEMENT