Sport

Tudorel Stoica, declarație dură la adresa lui Helmut Duckadam: „Să nu uite că trăiește datorită Armatei! Băieții deștepți ling și unde au scuipat!”

Tudorel Stoica a vorbit în termeni duri despre fostul său coleg de la Steaua, Helmut Duckadam, care este un susținător al echipei patronate de GIgi Becali, FCSB.
25.11.2021 | 21:49
Tudorel Stoica declaratie dura la adresa lui Helmut Duckadam Sa nu uite ca traieste datorita Armatei Baietii destepti ling si unde au scuipat
ADVERTISEMENT

Helmut Duckadam și Tudorel Stoica sunt doi dintre cei mai importanți jucători din istoria Stelei. Ambii au în palmares Cupa Campionilor Europeni, câștigată în 1986 alături de formația din Ghencea.

Tudorel Stoica, declarație dură la adresa lui Helmut Duckadam

Tudorel Stoica îl critică pe Helmut Duckadam și susține că influența lui Valeriu Argăseală, președintele FCSB-ului, l-a făcut pe fostul său coechipier de la Steaua să fie împotriva sa.

ADVERTISEMENT

„Eu îl înțeleg pe Duckadam fiindcă băieții deștepți își văd interesul. Că ling și unde au scuipat, că nu știu ce se întâmplă… Eu n-o să fac niciodată asta.

Duckadam și-a dat seama. Eu nu l-am înțeles niciodată, când era la FCSB l-a jignit pe Pițurcă și a fost contra noastră.

ADVERTISEMENT

Duckadam să nu uite că trăiește datorită Armatei! Armata l-a luat când a făcut accidentul și l-a adus cu elicopterul la București. Și l-a operat, salvându-i viața.

Duckadam este «Eroul de la Sevilla», dar să nu uite că până să apere el au fost zece colegi care l-au apărat pe el.

ADVERTISEMENT

Am fost mereu prieten cu Duckadam, dar el a fost influențat. N-a fost o dispută între noi doi, însă Vali Argăseală i-a spus ceva și el s-a legat de mine la televizor. «Ducka, nu te mai lua după ăștia de pe acolo! Eu dacă vreau să-ți spun ceva… Dă-mi telefon și întreabă-mă! Ăștia vorbesc aiurea ca să te facă pe tine să vorbești contra mea».

El a fost influențat. Eu toată viața n-o spun nimic despre vreun coleg de-al meu”, a declarat Tudorel Stoica, pentru GSP.

ADVERTISEMENT

Divergențele dintre cei doi foști mari sportivi au la bază războiul dintre CSA Steaua și FCSB. Tudorel Stoica este de partea echipei Armatei, în timp ce Helmut Duckadam susține că „adevărata Steaua” este FCSB.

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1, iar CSA Steaua se poziționează pe locul 6 din Liga 2.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 3,25 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT