Sport

Tudorel Stoica, dezlănțuit: „FCSB nu are ce căuta pe Steaua! Aroganța lui Gigi e deja prea mare”

Tudorel Stoica a fost dezvlănțuit la adresa FCSB-ului care vrea să joace pe Ghencea.
21.07.2021 | 20:26
Tudorel Stoica dezlantuit FCSB nu are ce cauta pe Steaua Aroganta lui Gigi e deja prea mare
ADVERTISEMENT

Fostul căpitan legendar al Stelei, la cele mai mari succese ale echipei, este drastic în privința posibilității ca FCSB să joace pe noua arenă din Ghencea și spune că echipa lui Gigi Becali nu are ce căuta în „Templu”, acolo unde își disputa meciurile în urmă cu mai mulți ani.

Tudorel Stoica a fost ironic la adresa cererii lui Gigi Becali de a juca pe Ghencea și i-a transmis să meargă să joace la Buzău sau la Botoșani, unde „are prieteni”.

ADVERTISEMENT

Tudorel Stoica, dezlănțuit după ce FCSB a făcut cerere să joace în Ghencea

Tudorel Stoica nu vrea să audă de posibilitatea ca FCSB să joace pe noua arenă din Ghencea, după ce Gigi Becali a anunțat că a făcut o cerere în acest sens: „N-are ce să caute FCSB la Steaua, atâta timp cât s-au declarat public inamic numărul unu al Stelei.

Acum, când ți-a luat viitura casa, vrei să vii și să stai la mine în casă. Dacă erau mai diplomați și știau să se comporte, puteam discuta, dar așa nu.

ADVERTISEMENT

FCSB e FCSB, Steaua e Steaua, sunt două echipe… aroganța lui Gigi e deja prea mare”.

„Cine se ocupă de administrarea stadionului? Armata. Să se ducă la Arcul de Triumf, de ce nu vor să facă asta. Poate să joace pe la prietenii lor de la Botoșani sau de la Buzău, nu știu.

Bănuiesc că trebuie să plătească, doar că eu v-am spus părerea mea și cred că cei de la club, de la Steaua, vă pot răspunde mai bine, dar eu spun că nu trebuie primiți niciodată și nu o să uit niciodată ce s-a întâmplat cu foștii colegi care au fost cooptați înainte acolo și au fost făcuți după bețivi și mai știu eu…

ADVERTISEMENT

Eu cred că nu au ce căuta, asta e părerea mea, un dușman nu poți să-l primești în casă, ce să mai…”, a mai spus Tudorel Stoica, la TV DigiSport.

Peluza Sud Steaua a reacționat dur după cererea făcută de FCSB

Ultrașii de la Peluza Sud au transmis un mesaj clar conducerii și îi amenință pe aceștia în cazul în care o vor lăsa pe FCSB să-și dispute meciurile de acasă pe noua arenă din Ghencea.

ADVERTISEMENT

„În Ghencea doar Steaua!” și „Luptați pentru club sau nu mai aveți viață cu noi”, au fost mesajele galeriei formației din Liga 2, prin bannere afișate în fața stadionului.

O altă reacție dură a avut-o și Iulian Miu, oficial al CSA Steaua, în urmă cu o săptămână, când era întrebat dacă FCSB va juca pe arena din Ghencea: „Dacă ajung să joace în Ghencea, îmi dau demisia. Îmi ţin linia şi o ţin în continuare.

Pe Ghencea are cine să joace. E greu să joace FCSB acolo, atât timp cât există conflictul, e şi procesul şi e greu să intri într-o discuţie”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,30 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT