Fotbal intern

Tudorel Stoica, semnal de alarmă pentru CSA Steaua: „Sunt trei ani pierduți în Liga a patra. Dacă nu acum, atunci când?”

16.04.2020 | 12:48
Tudorel Stoica semnal de alarma pentru CSA Steaua Sunt trei ani pierduti in Liga a patra Daca nu acum atunci cand
ADVERTISEMENT

Tudorel Stoica consideră că actualul sezon este decisiv pentru proiectul CSA Steaua, care a ratat în ultimele două sezoane accederea la barajul de promovare în Liga a treia.

CSA Steaua atacă promovarea în Liga a treia

CSA Steaua domină autoritar sezonul actual din Liga a patra București, după ce în ultimii doi ani a ratat calificarea la barajul de promovare în favoarea celor de la Rapid și Carmen București.

ADVERTISEMENT

Tudorel Stoica consideră că accederea în sezonul viitor al Ligii a treia trebuie să fie un obiectiv crucial pentru „roș-albaștri” în actuala stagiune, perioada pierdută în Liga a patra fiind deja prea lungă.

Sperăm ca anul acesta să și promoveze echipa, sunt suficienți trei ani pierduți în Liga a patra. Dacă nici anul ăsta, atunci când?

ADVERTISEMENT

Se face și stadionul, este bine. De FCSB nu mă interesează, nici discuțiile despre ei. Eu vorbesc despre Steaua.

Nu am văzut prea mult noul stadion. Doar acum câteva luni. E un lucru nou, deci e frumos. Ultima dată când l-am văzut mi-a plăcut. Sperăm să fie de folos. ”, a declarat Tudorel Stoica, conform Gsp.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua, lider autoritar în Liga a patra București

Din actualul sezon al Ligii a patra din București s-au disputat 18 runde, iar CSA Steaua a avut un parcurs fără greșeală, reușind să acumuleze maximum de puncte și să aibă un avans de șapte lungimi față de locul secund, Rapid 2.

În cazul accederii la baraj, „militarii” vor disputa locul în Liga a treia împotriva campioanei din județul Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Începând cu sezonul viitor, CSA Steaua ar putea disputa meciurile de pe teren propriu pe noul stadion din Bulevardul Ghencea, construit pentru găzduirea antrenamentelor echipelor care vor juca la București partidele de la Campionatul European din vara anului viitor.

Noua arena „Steaua” este aproape de finalizare, fiind deja montate scaunele și mai multe părți ale acoperișului.

ADVERTISEMENT