News

Tudorel Toader, despre moțiunea de azi: ”Nu mă cuprind emoțiile!”

15.04.2019 | 13:25
Motiunea simpla nu ii da emotii lui Tudorel Toader, ministrul Justitiei

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că nu are emoţii cu privire la moţiunea simplă la adresa sa, care urmează să fie dezbătută şi votată luni în Senat și a vorbit și despre o eventuală demisie a sa de la conducerea Ministerului Justiției.

Moțiunea simplă a PNL și a USR împotriva lui Tudorel Toader va fi votată luni în Senat

“Orice zi este importantă, orice zi are şi părţi plăcute şi părţi mai puţin plăcute. Eu nu-mi pun problema, pentru că dânşii au deplina libertate să se exprime prin vot, eu am deplina obligaţie să-mi îndeplinesc misiunea de ministru, cât sunt ministru. În rest, nu mă cuprind emoţiile pentru că, realmente, nu am de ce”, a declarat Tudorel Toader, luni, la Senat.

Întrebat dacă are semnale că senatorii PSD ar putea vota pentru susţinerea moţiunii, ministrul a răspuns: “Nu, nu am semnale, practic, nici nu am fost preocupat de a recepta astfel de semnale”, informează Agerpres. ″În weekend am fost la Iaşi, în weekend mi-am ţinut orele la facultate. Acum sunt cu un grup de studenţi de la Facultatea de Drept, evident.

Tudorel Toader a vorbit si despre demisia dn functia de ministru al Justitiei

Tudorel Toader spune că orice variantă este posibilă, inclusiv o demisie

I-a primit domnul preşedinte Tăriceanu, le-a spus câteva cuvinte, dat fiind că domnia sa este ocupat, vine prim-ministrul din Georgia, am înţeles, şi din Vietnam, nu ştiu dacă nu, după aceea. Mă duc acum să vadă, mă rog, un tur de orizont al Palatului Parlamentului, după aceea ne aşteaptă la Curtea Constituţională domnul preşedinte Dorneanu, am fost la minister, ne ducem la agentul guvernamental, la Institutul Diplomatic, la Avocatul Poporului”, a spus Toader.

Despre o posibilă demisie a sa, Tudorel Toader a spus: “Orice variantă este posibilă. Eu v-am spus şi că, repet, fără ca să deduceţi altceva, faptul că voi rămâne în minister şi că-mi voi îndeplini obligaţiile până în momentul în care în Monitorul Oficial apare cu nume şi prenume un alt ministru. În momentul acela îl aştept la minister, în momentul acela predau documentele pe bază de proces-verbal, dau sigiliul ministerului şi la gară”, a completat Toader, întrebat despre despre varianta demisiei.

Moţiunea simplă “Justiţia, victimă sigură în mâinile lui Toader”, iniţiată de PNL şi USR, urmează să fie dezbătută şi votată luni în plenul Senatului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri