News

Tudorel Toader îl amenință pe Dragnea? ”Nu voi mai rămâne în stare de pasivitate!”

20.04.2019 | 21:49
Tudorel Toader il ameninta pe Dragnea Nu voi mai ramane in stare de pasivitate

Tudorel Toader îi răspunde lui Liviu Dragnea, după ce liderul PSD a lansat un nou atac la adresa sa, nemulțumit de refuzul fostului ministru al Justiției de a promulga Ordonanțele de Urgență ce au fost îndelung dezbătute.

Ce a spus Liviu Dragnea despre înlocuitorul lui Tudorel Toader

Tudorel Toader și-a prezentat demisia din funcția de ministru al Justiției, pe fondul criticilor repetate venite atât din partea lui Liviu Dragnea, cât și din partea altor membri importanți ai Partidului Social Democrat. Chestionat pe marginea numelui celui care va prelua frâiele ministerului, Liviu Dragnea și-a exprimat convingerea că situațias e va îmbunătăți de acum încolo.

Sigur mai rău nu poate fi. De la acel minister (n.r. al Justiției) au venit pe această OUG în permanență observații, observații și puncte de vedere negative că nu trebuie făcută” , a fost reacția liderului PSD.

Tudorel Toader reacționează după criticile lui Liviu Dragnea
Tudorel Toader reacționează după criticile lui Liviu Dragnea

Tudorel Toader îi dă replica lui Liviu Dragnea

Reacția fostului ministru al Justiției, Tudorel Toader, nu a întârziat să apară. Într-o postare publicată pe contul personal de Facebook, acesta a făcut o serie de precizări importante, dându-i totodată replica liderului Partidului Social Democrat, care l-a criticat în repetate rânduri.

O simplă şi primă clarificare ! MJ nu a blocat şi nici nu a întârziat procedura de avizare şi de adoptare a actelor normative.Mulţumiri tuturor colegilor din MJ care au făcut posibil ca durata medie a avizării unui proiect normativ, calculată de la înregistrarea şi până la ieşirea din minister, să nu dureze mai mult de 2, 5, maxim 3 zile.

Felicit pe toţi colegii din minister care, în procesul de avizare a proiectelor de acte normative, au făcut dovada unei depline responsabilităţi şi a unui înalt profesionalism.În acest sens, luni voi publica şi situaţia statistică !PS: nu voi mai rămâne în stare de pasivitate faţă de multele dezinformări !” , este mesajul tranmis de Tudorel Toader pe respectiva rețea de socializare.