News

Tudorel Toader, postare amplu dezbătută, pe internet! Ce ne informează fostul ministru al Justiției

Autor: Ana Chivu | 30.04.2019 | 10:36
Tudorel Toader, postare dezbătută în mediul online. Ce a transmis acesta?

Fostul ministru al Justiției a surprins cu un mesaj, „o altă simplă informare” în mediul online. Tudorel Toader anunța pe o rețea de socializare pașii făcuți pentru alimentarea cu gaze naturale a comunei în case s-a născut, Vulturu, județul Vrancea. În locul precizat, fostul ministru deține două imobile, relatează News.ro.

Tudorel Toader, postare dezbătută pe internet despre alimentarea cu gaze naturale

Fostul ministru al Justiției a anunțat, printr-un mesaj din mediul onine, a anunțat pașii înfăptuiți pentru alimentarea cu gaze naturale din comuna sa natală din județul Vrancea, loc în care deține două locuințe. „O altă simplă informare! Au fost făcuţi paşi semnificativi pentru alimentarea cu gaze naturale a loc. Vulturu, din jud. Vrancea!”, a scris Toader luni seară, pe Facebook.

Ulterios, postarea sa a fost șteasă.Tudorel Toader anunța în martie, anul curent, proiectele de infrastructură pe care le are la ministerul Justiției. Acesta anunța bucuros obținerea avizului de la Transgaz și de la societatea de distribuție a gazului metan.

Tudorel Toader, postare dezbătută în onine, despre alimentarea cu gaze naturale într-o comună
Tudorel Toader, postare dezbătută în onine, despre alimentarea cu gaze naturale într-o comună

Demersurile pentru alimentarea cu gaze la comuna Vulturu, județul Vrancea

„Anul trecut vorbeam cu primarul (n.a. Nicuşor Păcuraru-PSD), pe care îl cunosc foarte bine, pe care îl respect şi pe care îl apreciez, are simţul bunului gospodar. Şi îi spuneam despre posibilitatea racordării comunei la gaz metan. Nu are treabă cu justiţia, ştiu. Dar are treabă cu viaţa cetăţeanului în general, cu perspectivele de dezvoltare a localităţii.

Şi îi spuneam, dacă nu am putea începe, în condiţiile legii, demersurile pentru o eventuală branşare, racordare a comunei la gaz metan. Sigur că a fost de acord. Am obţinut avizul, aprobarea de la Transgaz, avizul de la o societate de distribuţie a gazului metan, cu sediul la Galaţi, a fost realizat studiul de fezabilitate. Rămâne să vedem identificarea sursei de finanţare, de acoperire a cheltuielilor de branşare. Cel mai probabil, atenţia va fi îndreptată spre fonduri europene”, spunea fostul ministru al Justiției despre alimentarea cu gaze naturale în comuna natală Vulturu, din județul Vrancea

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!