News

Tudorel Toader, replică pentru Dragnea: Nu pot să închid ușa biroului meu doar că am auzit că mă remaniază

11.04.2019 | 16:44
Tudorel Toader replica pentru Dragnea Nu pot sa inchid usa biroului meu doar ca am auzit ca ma remaniaza

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, i-a dat replică lui Dragnea, joi, 11 aprilie. Oficialul a declarat că își va exercita atribuțiile până la numirea unui nou ministru al Justiției, în cazul în care va fi nevoie, precizând că nu poate închide biroul doar pentru că au apărut zvonuri cum că va fi remaniat curând.

Tudorel Toader, replică pentru Dragnea

Mai exact, întrebat de jurnaliști cum va mai rămâne la minister dacă PSD nu îl mai susține , Toader a răspuns: „Eu efectiv îmi exercit atribuţiile până în momentul în care în Monitorul Oficial apare cu nume, prenume alt ministru. De ce? Pentru că este un principiu care spune că trebuie să asiguri continuitatea activităţii autorităţii. Eu nu pot acum să închid biroul pentru că am auzit că mă remaniază”.

Mai mult, întrebat dacă își va da demisia de onoare, ministrul Justiție a subliniat că niciodată nu își va abandona obligațiile. „Demisiile nu sunt numai de onoare. Demisiile sunt din multe considerente. Eu am trecut prin multe experienţe profesionale, dar niciodată nu am abandonat obligaţiile pe care mi le-am asumat”, a completat Tudorel Toader.

Tudorel Toader, replică pentru Dragnea: Nu pot să închid ușa biroului meu doar că am auzit că mă remaniază
„Nu pot să închid ușa biroului meu doar că am auzit că mă remaniază”

Scandalul Dragnea-Toader

Miercuri, 10 aprilie, liderul PSD a răspuns întrebărilor jurnaliștilor legate de relația dintre el și Toader. „Tudorel Toader nu este un personaj despre care să vorbesc în fiecare zi. Este pentru dumneavoastră, nu este important pentru mine! (…)

Voi aveți problemele voastre cu Toader, ce mai spune Lazăr, cu doamna Tarcea! Nu e ministrul meu, nu e rudă cu mine, nu e frate cu mine, nu e rudă nici cu mama, nici cu tata! A fost asumat de PSD, nu știu cât o să mai fie!”, a spus Dragnea.