News

Tudorel Toader și-a făcut operație estetică! Unde a intervenit ministrul Justiției FOTO

02.04.2019 | 18:29
Tudorel Toader sia facut operatie estetica Unde a intervenit ministrul Justitiei FOTO

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a surprins marți, pe holurile Palatului Parlamentului, unde a avut o scurtă discuție cu jurnaliștii. Oficialul nu mai avea negii de pe obraz care puteau fi observați clar cu ochiul liber, iar în presă au apărut informații conform cărora acesta și-ar fi făcut o operație estetică.

Tudorel Toader a comentat zvonurile despre o posibilă operație

Tudorel Toader a avut recent câteva zile de concediu și s-a speculat atunci că s-ar fi internat în spital și că și-ar fi rupt piciorului. Ministrul Justiției a negat aceste zvonuri. ”Simple precizări! Nu mi-am rupt piciorul; nu m-am internat in spital; nu mi-am făcut operație ! PS: totul este o simpla dezinformare, aparținând unei <<marci>> consacrate în acest sens!”, a scris ministrul pe Facebook.

Ulterior, pe 1 aprilie, el a postat pe contul său de socializare o fotografie din Bruxelles, în care apare fără cei doi negi de pe obraz. Tudorel Toader a anunțat pe 21 martie că până pe 26 martie este în concediu, mesajul său venind înainte de interviurile pe care urmau să le susțină candidații români pentru Parchetul European.

Tudorel Toader și-ar fi îndepărat chirurgical negii de pe obraz

Ce spune Tudorel Toader despre ordonanțele pe Justiție

Aceste interviuri au fost amânate “pentru o dată ulterioară” și nu s-a explicat clar de ce s-a luat această decizie. Odată cu intrarea în concediu a ministrului, au apărut și proiectele de OUG legate de modificarea codurilor penale și de contestația în anulare.

Toader le-a spus azi jurnaliștilor că se justifică urgența ordonanței privind codurile penale prin faptul că există decizii vechi ale CCR care nu au fost transpuse și directive europene care trebuie introduse în Codul Penal, cum ar fi cele legate de confiscarea extinsă sau de consolidarea prezumției de nevinovăție.

El a precizat că nu a primit nicio invitație din partea coaliției PSD-ALDE pentru a discuta proiectele de ordonanță, dar că va merge la ședință dacă va fi chemat. Totodată, el a criticat decizia președintelui Klaus Iohannis de a organiza un referendum pe Justiție și propunerea acestuia de a nu mai exista OUG în domeniul Justiției, motivând că un astfel de refendum nu ar rezolva problema de fond și că în Constituție este prevăzut dreptul Guvernului de a da ordonanțe.

Tags: