Fotbal intern

Ce ghinion! Era golgheterul României, acum e out opt luni!

UPDATE. Ghinion imens pentru Alexandru Tudorie! După examenele medicale de specialitate s-a ajuns la concluzia că Tudorie are ruptură de ligamente încrucişate. S-a stabilit şi perioada de repaos...
30.10.2017 | 16:35
Ce ghinion Era golgheterul Romaniei acum e out opt luni

UPDATE. Ghinion imens pentru Alexandru Tudorie! După examenele medicale de specialitate s-a ajuns la concluzia că Tudorie are ruptură de ligamente încrucişate. S-a stabilit şi perioada de repaos şi recuperare pentru atacantul celor de la FC Voluntari: 8 luni de zile! Practic, acesta va reveni de-abia în sezonul următor pe teren.  Accidentarea a venit în momentul în care atacantul cumpărat de la FCSB era într-o formă excelentă, fiind pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Liga 1 Betano. 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Alexandru Tudorie, jucătorul dat de Steaua la FC Voluntari, s-a accidentat grav în partida cu Hermannstadt, din 16-imile Cupei României. Atacantul lui Claudiu Niculescu, care este şi golgheterul echipei, cu şapte reuşite, a fost blocat de către portarul advers cu o intrare dură, prin alunecare, în minutul 109, +iar Tudorie a fost imediat scos în afara terenului, unde i s-au acordat îngrijiri medicale preţ de minute bune. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Jucătorul ilofvenilor este suspect de ruptură de ligamente, iar dacă acest verdict se adevereşte, atunci atacantul va avea mult de suferit şi de stat pe bară. În cazul acestui diagnostic este nevoie de mai multe luni de recuperare.

Vezi VIDEO cu accidentarea lui Tudorie

FC Voluntari a fost eliminată de către divizionara B, după golul lui Dalbea, din minutul 97 al meciului. Echipa antrenată de către Claudiu Niculescu era deţinătoarea trofeului Cupei României, după ce s-au impus în finala cu Astra Giurgiu, echipă antrenată atunci de Marius Şumudică, în fix ultimul său meci înainte de a pleca la Kayserispor, în Turcia. Totodată, ilfovenii au cucerit şi Supercupa României, după ce au bătut campioana Viitorul Constanţa în această vară.

Alexandru Tudorie ocupă locul doi în clasamentul golgheterilor din Liga 1 Betano, cu şapte reuşite, liderul fiind stelistul Harlem Gnohere, care tocmai şi-a adăugat trei reuşite în cont din meciul cu ACS Politehnica Timişoara.