News

Caz revoltător în Tulcea. Un poliţist a împușcat din greșeală un copil aflat pe bicicletă

Accident îngrozitor în Turcoaia, judeţul Tulcea. Un copil aflat pe bicicletă a fost împuşcat, din greşeală, de un poliţist care trăgea după un infractor.
11.12.2021 | 21:35
Caz revoltator in Tulcea Un politist a impuscat din greseala un copil aflat pe bicicleta
Un poliţist a împușcat din greșeală un copil aflat pe bicicletă. Sursa foto: Facebook / Poliția Română
ADVERTISEMENT

Accident îngrozitor în judeţul Tulcea. Un copil care se plimba cu bicicleta a fost împuşcat, din greşeală, de un poliţist care trăgea după un infractor.

Un şofer, care nu oprise la semnalele unor poliţişti, şi-a abandonat maşina după urmărire şi a luat-o la fugă. Unul dintre agenţi a scos pistolul şi a tras mai multe focuri de armă. Unul dintre gloanţe a ricoşat dintr-un stâlp și a lovit un copil.

ADVERTISEMENT

”În urma focurilor de armă, unul dintre gloanțe ar fi ricoșat, lovind un minor de 13 ani, care se afla pe o stradă lăturalnică”, a transmis Poliția Română, conform Antena3.

Un poliţist din Tulcea a împușcat din greșeală un copil aflat pe bicicletă. Care este starea de sănătate a tânărului

Șoferul care fugise de polițiști a fost prins în cele din urmă. Din cercetări a reieșit că, la momentul opririi în trafic, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,37 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

ADVERTISEMENT

Bărbatul nu se află la prima infracţiune, fiind cercetat într-un alt dosar pentru conducere fără permis.

Copilul, în vârsta de 13 se plimba cu bicicleta în momentul incidentului. Din păcate, un glonţ a ricoşat și l-a lovit în abdomen.

ADVERTISEMENT

Tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi pentru investigaţii medicale de specialitate. Din primele informații, se pare că acesta nu este rănit grav.

“În cursul zilei de 11 decembrie, un agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, Serviciul Rutier, a sesizat prin apel 112 un incident produs pe raza localității Turcoaia, județul Tulcea. 

ADVERTISEMENT

În fapt, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Tulcea, în timp ce își desfășurau activitățile de serviciu pe raza localității Turcoaia, județul Tulcea, ar fi oprit în trafic un conducător auto, care nu deținea permis de conducere. Acesta a fugit de la locul opririi în trafic.

Aflați în urmărirea conducătorului auto, unul dintre polițiști a efectuat focuri de avertisment în plan vertical și ulterior asupra persoanei în cauză, provocându-i leziuni la nivelul gleznei unui membru inferior.

De asemenea,  în urma focurilor de armă, unul dintre gloanțe ar fi ricoșat, lovind un minor de 13 ani, care se afla pe o stradă lăturalnică. A fost solicitat sprijinul echipajelor de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale celor două persoane în cauză.

Din cercetări, a reieșit ca bărbatul urmărit a mai fost cercetat pentru conducere fără permis, de asemenea, astăzi, la momentul opririi în trafic, fiind sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,37 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În continuare, polițiștii efectuează cercetări”, se arată într-o informare a Poliţiei.

ADVERTISEMENT