Sport

EXCLUSIV / Hagi dă o MEGA lovitură de 4 milioane! Dublu TRANSFER la Roma şi Chelsea

Proiectul inedit pentru România post decembristă realizat de Gheorghe Hagi oferă primele rezultate consistente din punct de vedere financiar. Înainte de ultima etapă a campionatului, patronul şi...
31.05.2015 | 18:12
EXCLUSIV  Hagi da o MEGA lovitura de 4 milioane Dublu TRANSFER la Roma si Chelsea
ADVERTISEMENT

Proiectul inedit pentru România post decembristă realizat de Gheorghe Hagi oferă primele rezultate consistente din punct de vedere financiar. Înainte de ultima etapă a campionatului, patronul şi antrenorul Academiei care îi poartă numele a parafat două dintre cele mai importante transferuri ale formaţiei constănţene.

Gheorghe Hagi a parafat, zilele trecute, actele pentru cele mai importante transferuri din scurta istorie a formaţiei din Liga 1. Clubul de la malul mării a ajuns la un acord cu Chelsea pentru fundaşul dreapta Cristian Manea, acesta urmînd să fie, pentru următoarele cinci sezoane, jucătorul lui Mourinho.

ADVERTISEMENT

Clauză fabuloasă a lui Hagi

Singura enigmă în momentul de faţă este echipa unde fundaşul va fi împrumutat pentru un an, în calcule intrînd şi Viitorul.  Pe lîngă cei trei milioane euro pe care gruparea londoneză trebuie să îi achite într-o singură tranşă, parcursul lui Manea poate aduce Viitorului încă patru milioane euro, suma variind în funcţie de performanţele individuale ale fotbalistului.

Debutul la Chelsea, 500.000 euro!

“Hagi este un genul de afacerist care ţine la fiecare ban, trage de o înţelegere cît poate de mult pentru ca să iasă un profit cît mai mare. Cu primele incluse în contract, transferul lui Manea ajunge la cinci milioane euro”, au dezvăluit apropiaţii lui Hagi pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

AZI, DUEL ROMANESC IN OPTIMI LA ROLAND GARROS!!! MECIUL E LIVE VIDEO AICI!!!

Conform înţelegerii dintre cele două echipe, doar debutul lui Manea în prima echipă a londonezilor va mai aduce un bonus de 500.000 euro pentru Viitorul Constanţa. “Suma scade după fiecare an competiţional, depinde doar de Manea cînd va debuta pentru Chelsea”, adaugă persoane din anturajul “Regelui”.

Cupa Angliei, încă o jumătate de milion

“Clauzele stabilite de cele două părţi vor mai aduce pînă la 4 milioane euro pentru Viitorul”, au completat sursele apropiate lui Hagi. Una dintre cele mai interesante clauze o reprezintă posibilele trofee cucerite de Chelsea în următorul sezon competiţional.

ADVERTISEMENT

Dacă Manea va fi folosit în Cupa Angliei, iar competiţia va fi cîştigată de formaţia londoneză, beneficiar al succesului va fi şi Viitorul. “Viitorul poate să primească încă 3-4 milioane euro, dar e greu de crezut că Manea va fi folosit în toate competiţiile şi Chelsea o să le cucerească”, au punctat sursele din cadrul echipei constănţene.

ANUNT BOMBA!!! “PETROLUL, IN FALIMENT!!!” CINE RAMANE IN LIGA 1 IN LOCUL LOR??

De la 250 de euro, la 20.000

Parcursul lui Cristian Manea este un model pentru tinerii care practică un sport de performanţă. Fără salariu la începutul carierei la Viitorul, fundaşul dreapta a făcut naveta timp de şase luni, ţinînd acest lucru ascuns faţă de oficialii echipei. Performanţele şi ascensiunea i-au adus jucătorului de 17 ani o remuneraţie de 250 de euro pe lună, salariul acestuia fiind mărit la 2500 de euro în urmă cu cîteva luni.

ADVERTISEMENT

Din această vară, Manea urmează să cîştige 20.000 euro, de aproximativ 100 de ori mai mult decît la începutul carierei! Nota redacţiei: la această sumă nu se adaugă primele şi bonusuri de victorie şi performanţă, care pot tripla suma!

Transferat în schimbul unei promisiuni!

Adus la Viitorul de la o echipă obscură din Constanţa la 11 ani, actualul fundaş dreapta al naţionalei a fost transferat doar în schimbul unei promisiuni, aceea că echipa lui Gică Hagi îi va asigura toate condiţiile pentru a răzbate în fotbalul mare.

SCANDAL LA STEAUA!!! A LUAT TITLUL, DAR S-A DAT LOVIT!!! NU JOACA IN FINALA CUPEI ROMANIEI!!!

“Nici măcar un sac de mingii nu ne-au cerut cei de la Metaloglobus, de unde provine jucătorul. A fost doar o promisiune făcută către oficialii echipei că vom avea grijă de el şi îi vom oferi toate facilităţile. Aşa s-a şi întîmplat, iar acum se văd roadele muncii sale”, au dezvăluit, pentru FANATIK.RO, sursele din cadrul Academiei.

Hagi l-a refuzat pe Gigi. Şi pe Inter!

Chelsea sau Arsenal nu au reprezentat singurele formaţii care l-au dorit pe jucătorul minune al Academiei Gheorghe Hagi. După debutul la prima reprezentativă, Becali i-a oferit “Regelui” un milion de euro şi 50% din drepturile federative ale fotbalistului, însă noul antrenor al Viitorului l-a refuzat pe latifundiarul din Pipera. “Inter şi AS Roma au fost echipele care l-au dorit foarte mult pe Manea, însă Chelsea le-a luat faţa. Fosta formaţie a lui Moratti l-a curtat intens pe Manea, dar totul a căzut după ce s-a schimbat acţionarul”, au încheiat sursele de la Viitorul.

Încă 1,2 milioane de la Roma

Pe lîngă Cristi Manea, Viitorul a mai perfectat un transfer definitiv. Mihai Bălaşa, fundaşul de 20 de ani care fusese împrumutat de AS Roma, a devenit, în întregime, jucătorul formaţiei italiene. Împrumutat de Roma în 2013, Mihai Bălaşa nu a putut să se impună la prima formaţie, fiind oferit lui Crotone, în Serie B.

“Din vară urmează să se întoarcă la prima echipă a Romei, care a fost mulţumită de parcursul jucătorului. După ce au plătit 600.000 euro pentru împrumut, acum mai trebuie să plătească aceeaşi sumă pentru a-l cumpăra definitiv pentru că şi-au activat această dorinţă”, au încheiat sursele autorizate FANATIK.RO.

29 de partide a evoluat Cristi Manea pentru Viitorul în acest sezon competiţional

1 milion euro este suma cu care îl cotează transfermarkt pe Cristi Manea

ADVERTISEMENT
Tags: