Sport

Tun financiar dat de Laurențiu Reghecampf. Va câștiga la Neftchi Baku de trei ori mai mult decât la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf a fost demis de Universitatea Craiova, dar a dat un veritabil tun financiar. La Neftchi Baku antrenorul se umple de bani. Va încasa un salariu lunar triplu față de cât primea la U Craiova.
22.06.2022 | 15:33
Tun financiar dat de Laurentiu Reghecampf Va castiga la Neftchi Baku de trei ori mai mult decat la Universitatea Craiova
Laurențiu Reghecampf va încasa o sumă importantă de bani în următoarele două sezoane la Neftchi Baku
ADVERTISEMENT

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a fost demis cu doar o zi înaintea reunirii Universității Craiova, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Tehnicianul a semnat deja cu noua echipă, la care va încasa un salariu de top.

Laurențiu Reghecampf, salariu de 40.000 de euro lunar la Neftchi Baku

Neftchi Baku este noua echipă a antrenorului Laurențiu Reghecampf. Deși s-a vehiculat că ar avea oferte din Zona Golfului, tehnicianul de 46 de ani a fost prezentat oficial, marți la vicecampioana din Azerbaidjan.

ADVERTISEMENT

Reghecampf a semnat pe două sezoane, timp în care va încasa aproape un milion de euro. Concret, salariul antrenorului este de 40.000 de euro lunar, susține Prosport.

Asta înseamnă că va încasa 480.000 pentru fiecare sezon, respectiv 960.000 de euro până la scadența angajamentului. Pe lângă salariu, Reghecampf mai are stipulate în contract alte prime pentru atingerea unor obiective.

ADVERTISEMENT

Financiar, Laurențiu Reghecampf a dat un veritabil tun. La universitatea Craiova tehnicianul era remunerat cu ”doar” 15.000 de euro lunar.

Neftchi Baku este a șasea echipă din străinătate pe care o antrenează Reghecampf. Anterior le-a mai pregătit pe Al-Hilal, Litext Lovech, Al Wahda, Al-Wasl și Al Ahli.

ADVERTISEMENT

Reghecampf și-a fixat obiectivele la noua echipă

Plătit regește de azeri, Laurențiu Reghecampf și-a fixat și obiective pe măsura remunerației pe care o încasează.

Titlul de campioană și un parcurs cât mai lung în cupele europene sunt principalele ținte ale antrenorului român la Neftchi Baku.

ADVERTISEMENT

”Sunt obișnuit cu obiectivele importante. La orice echipă pe care am antrenat-o, am încercat să câștig campionatul. Este bine că obiectivele mele și cele ale clubului sunt aceleași.

Cu siguranță, câștigarea titlului este obiectivul pentru următorul sezon. Trebuie să fim pregătiți, să fim puternici și pentru meciurile europene”, a spus Reghecampf pentru Neftchi TV.

În sezonul precedent noua echipă a lui Reghecampf a terminat pe locul secund, la distanță uriașă (19 puncte) de campioana în exercițiu Qarabag.

  • 16 trofee are în palmares Neftchi Baku. 9 titluri, 6 Cupe și o Supercupă
ADVERTISEMENT