Sport

Tun financiar pentru o echipă din SuperLiga. S-a asociat cu o firmă ce derulează afaceri de zeci de milioane de euro anual

FC Botoșani a ajuns la un acord de parteneriat cu Electroalfa, una dintre cele mai mari companii din țară în industria energetică. 
21.03.2023 | 19:51
Tun financiar pentru o echipa din SuperLiga Sa asociat cu o firma ce deruleaza afaceri de zeci de milioane de euro anual
FC Botoșani s-a asociat cu o firmă ce derulează afaceri de zeci de milioane de euro anual. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT

FC Botoșani se numără printre echipele care au debutat cu victorie în play-out-ul din SuperLiga. S-a impus cu 1-0 cu Chindia și a trimis, pentru moment, formația din  Târgoviște pe loc de baraj.

FC Botoșani, parteneriat cu o companie care a avut în 2022 o cifră de afaceri de 78 de milioane de euro

La începutul lunii martie, după acea înfrângere cu Rapid, 1-2, venită în minutele suplimentare, Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, era foc și pară.

ADVERTISEMENT

Și nu neapărat pentru eșec. Ci mai cu seamă pentru că, după cum declara în exclusivitate pentru FANATIK, nu este sprijinit în demersul de a susține fotbalul din Botoșani. Și avertiza că va renunța la fotbal dacă nu se va construi un nou stadion.

Arena rămâne în continuare o prioritate pentru Valeriu Iftime. Ca și echipa, care, după ce a regăsit gustul victoriei, poate privi chiar și către prima poziție în zona play-out.

ADVERTISEMENT

Una pe care o atacă beneficiind și de o infuzie de capital. Căci FC Botoșani a anunțat astăzi că a ajuns la un acord de parteneriat cu Electroalfa. Care este una dintre cele mai mari companii din țară în industria energetică.

Pe piața românească încă din anul 1991, aceasta dispune de patru fabrici în Botoșani, opt reprezentanțe, propriul Centru de Dezvoltare. Cifra de afaceri din 2022 a fost de 78 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Electroalfa și-a trasat succesul pe baza unui set de valori bine stabilit. Printre care se numără excelența, dedicarea, autodepășirea și armonia.

Valori pe care le salutăm și pe care le urmăm întocmai, în drumul nostru spre dezvoltarea sănătoasă în sportul românesc.

ADVERTISEMENT

Ne bucurăm că împărtășim astfel de bune practici cu fiecare dintre partenerii noștri, de aici și colaborarea prosperă, de care suntem siguri că vom avea parte și alături de noii noștri sponsori, care vor apărea, din acest moment, și pe echipamentul de joc al „roș-alb-albaștrilor”.

Bun venit alături de noi, Electroalfa! Fie ca această colaborare să fie însoțită de cât mai multe succese pe care să le sărbătorim împreună!”, precizează reprezentanții clubului FC Botoșani pe pagina de facebook.

  • 10 sezoane are FC Botoșani în SuperLiga
ADVERTISEMENT