Fotbal international

Tunisia – Anglia 1-2 la CM 2018. Kane, salvatorul Albionului!

18.06.2018 | 22:51
Tunisia  Anglia 12 la CM 2018 Kane salvatorul Albionului

Tunisia – Anglia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Tunisia – Anglia 1-2 s-a jucat în prima etapă din în Grupa G de la Campionatul Mondial 2018. Englezii, alături de Belgia, sunt mari favoriţi să obţină calificarea în optimile de finală ale turneului final din Rusia. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 90+1 / GOOOOOL Anglia! Harry Kane a readus Anglia în avantaj

Min. 34 / GOOOOOL Tunisia! Ferjani Sassi a marcat din penalty.

Min. 11 / GOOOOOOL Anglia! Harry Kane a deschis scorul.

UPDATE, ora 21:00 / A început meciul Tunisia – Anglia


UPDATE, ora 20:00 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Tunisia – Anglia

Tunisia: Hassen – Meriah, Ben Yousseff, Bronn, Maaloul – Skhiri, Badri, Sassi – Ben Yousseff, Khazri, Sliti

Anglia: Pickford – Walker, Stones, Maguire – Trippier, Alli, Henderson, Lingard, Young – Sterling, Kane


Tunisia – Anglia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Anglia şi Tunisia s-au mai întâlnit o singură dată la un Campionat Mondial, în 1998, când englezii s-au impus, scor 2-0, graţie golurilor marcate de Alan Shearer şi Paul Scholes. Atunci, cele două formaţii făceau parte tot din Grupa G.

Tunisia – Anglia LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Tunisia – Anglia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Tunisia are un lot echilibrat, însă lipsit de mari vedete. Printre jucătorii selecţionaţi de Nabil Maaloul se află şi Syam Ben Youssef, fotbalist care a evoluat la Astra Giurgiu în perioada 2012-2015. În faza grupelor pentru calificarea la CM 2018, tunisienii, mari favoriţi, s-au luptat cu DR Congo, Libia şi Guinea. Jucătorii antrenaţi de Nabil Maaloul şi-au respectat blazonul şi au obţinut patru victorii şi două remize, calificarea la Campionatul Mondial din 2018 fiind bifată cu o etapă înainte de final.

Tunisia – Anglia LIVE STREAM, în grupa G la CM 2018

Tunisia – Anglia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Anglia a făcut parte din Grupa F a preliminariilor pentru Campionatul Mondial 2018, alături de Slovacia, Scoţia, Slovenia, Lituania şi Malta. Cu toate că englezii nu au pierdut niciun meci în calificări, selecţionata lui Gareth Southgate a arătat câteva momente de slăbiciune. Cu opt victorii şi două remize, Anglia a terminat pe primul loc, la opt puncte în faţa Slovaciei, devenind a treia echipă europeană calificată la Mondial. Primul obiectiv al Angliei la Campionatul Mondial 2018 este calificarea în optimile de finală. După acest pas, selecţionata antrenată de Gareth Southgate va fi nevoită să spere şi la un parcurs facil, dar şi să evite loviturile de departajare, unde englezii sunt cunoscuţi ca nişte adevăraţi ghinionişti, pentru a visa la un nou titlu mondial.

Tunisia – Anglia LIVE VIDEO pe TVR 1 si TVR HD

Tunisia – Anglia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Meciul Tunisia – Anglia se va disputa pe stadionul “Volgograd Arena”. Cu o capacitate de 43.713 de locuri, arena a fost construită în trei ani şi inaugurată în 2018, cu doar câteva luni înainte de începerea turneului final. Wilmar Roldan (Columbia) este arbitrul desemnat pentru partida Tunisia – Anglia, acesta fiind la al doilea turneu final de Campionat Mondial.

Tunisia – Anglia LIVE cote la pariuri CM 2018

Tunisia – Anglia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Anglia este mare favorită să obţină cele trei puncte în partida de luni seara, englezii având o cotă de 1.47. Un succes, destul de improbabil, al tunisienilor are o cotă de 8.00. Chiar dacă englezii sunt mari favoriţi, bookmakerii nu au încredere că va fi un meci în care se vor marca prea multe goluri. Opţiunea “peste 2,5 goluri marcate” are o cotă de 2.15.