Tunisia – Anglia. Meci complicat pentru englezi

Tunisia – Anglia. Meci complicat pentru englezi
Naționala Angliei debutează luni seara la CM 2018

Naționala Albionului debutează la turneul final din acest an în fața Tunisiei. Duelul din grupa G se va disputa la Volgograd, de la ora 21:00.

Favoriți la pariuri

Anglia este favorita caselor de pariuri în acest duel, dar nu trebuie să uităm că „leii” britanici au uitat demult cum să gestioneze turneele finale. Cu excepția ediției din 1966, pe care au găzduit-o și au câștigat-o, și a celei din 1990, unde au terminat pe locul 4, englezii nu au impresionat niciodată. Singura națională cu jucători doar din campionatul intern, Anglia are nevoie de un start lansat pentru a spera la un traseu cât mai lung. Iar Tunisia poate fi considerată un adversar accesibil. Britanicii nu au pierdut niciodată în fața africanilor în precedentele confruntări.

Anglia a făcut spectacol în preliminarii

Câștigători de grupă în preliminarii, englezii s-au calificat la Cupa Mondială cu un palmares de opt victorii și două remize. De la finalul preliminariilor, echipa a mai disputat șase meciuri amicale, în care a înregistrat trei remize și trei victorii. Seria a început cu două rezultate de egalitate, ambele la zero, cu Germania și cu Brazilia. A venit apoi o victorie la limită în fața Olandei, scor 1-0, urmată de o nouă remiză, cu Italia, scor 1-1. În ultima lună, „leii” britanici au avut programate două jocuri de pregătire ceva mai lejere, care au avut rolul de a ridica moralul echipei. Iar victoriile au venit: 2-1 cu Nigeria și 2-0 cu Costa Rica.

Tunisia, un adversar periculos

Tunisia și-a câștigat și ea grupa de calificare fără să fi pierdut vreun meci. Trebuie să recunoaștem însă că adversarii nu au fost la fel de redutabili. De la finalul preliminariilor, echipa a disputat cinci meciuri amicale, iar rezultatele au fost încurajatoare. Seria a început cu două victorii similare, 1-0, cu Iran și cu Costa Rica. Au venit apoi două remize, împotriva unor echipe de top, 2-2 cu Portugalia și 2-2 cu Turcia. Ultimul meci a adus un eșec pentru echipa lui Nabil Maaloul. Dar ce evoluție au avut africanii! Au pierdut greu în fața Spaniei, scor 0-1, prin golul marcat de Iago Aspas cu șase minute înainte de final.

Pariuri pentru Tunisia – Anglia
Ambele înscriu @ 2.50
Kane va fi surprins în ofsaid @ 1.72
Khazri va lua galben @ 4.008

*Cote oferite de Unibet

Închide ×