Life

Tunsoarea sezonului la femei. Tot mai multe vedete au ales-o

O nouă tunsoare pare să fie adorată de tot mai multe vedete. Este vorba despre bobul italian.
03.11.2021 | 09:32
Tunsoarea sezonului la femei Tot mai multe vedete au aleso
Tunsoarea sezonului la femei. Tot mai multe vedete au ales-o. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Aproape toate femeile se confruntă cu problema alegerii unei noi tunsori. Mai ales după vârsta de 40 de ani, pentru că atunci acestea își schimbă mai greu look-ul.

Cel mai important atunci când alegeți o nouă tunsoare este ca aceasta să ascundă micile defecte și să vă pună în valoare atuurile.

ADVERTISEMENT

O nouă tunsoare bob este la modă și deja mai multe vedete au optat pentru ea.

Tunsoarea sezonului la femei. Tot mai multe vedete au ales-o

O nouă tunsoare bob a devenit preferata multor vedete. Este vorba despre bobul italian. Acesta este destul de voluminos și mai lung decât cel clasic, franțuzesc. Specialiștii spun că tunsoarea italiană se potrivește foarte bine persoanelor care au părul des, dar și voluminos în mod natural. Noul stil este inspirat din anii ’60 și oferă un look foarte rafinat.

Un avantaj al acestei tunsori este că părul poate să fie prins și în coadă. Pentru că vârfurile sunt groase și șuvițele ușor inegale, aceasta face ca părul să pară mult mai bogat.

ADVERTISEMENT

“Este un bob cu vârfuri groase, care ajunge până la nivelului gâtului, suficient de lung pentru a putea fi prins în coadă. Se poate purta cu o cărare pe mijloc pentru a-ți pune pomeții în valoare sau dă-l după urechi atunci când participi la o ședință Zoom“, a spus hairstilistul Nick Latham pentru glamourmagazine.co.uk.

“Cea mai frumoasa parte a acestei tunsori este versatilitatea sa. Volumul obținut atunci când îți usuci părul natural îi oferă o alura relaxată, dar poți folosi o perie pentru a întoarce vârfurile, astfel încât să obții un look glamour inspirat de anii ’60”, susține și cunoscutul hairstilist Sean Paul Nother.

ADVERTISEMENT

Această tunsoare este extrem de ușor de întreținut. Părul nu trebuie coafat și nici nu trebuie făcute onduleuri. În plus cărarea se poate face pe orice parte.

Mai multe modele și actrițe au optat deja pentru această tunsoare. Printre acestea se numără Monica Bellucci sau modelul Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crowford.

ADVERTISEMENT

Tunsoarea bob

În cazul în care optați pentru o tunsoare bob trebuie să știți cum să o alegeți pentru a vă pune în valoare. Și asta pentru că există mai multe timpuri.

Bob pentru fața triunghiulară

Trebuie evitate tunsorile geometrice pentru că atenția nu trebuie îndreptată spre partea inferioară a feței. Este indicat să optați pentru șuvițe lungi purtate după urechi.

Bob pentru fața ovală

În acest caz orice tunsoare vi se potrivește. Încercați un bob până la nivelul bărbiei.

Bob pentru fața alungită

Dacă aveți fața alungită ar trebui să vă faceți breton lung.

Bob pentru fața rotundă

Puteți alegeți o tunsoare bob până la nivelul bărbiei.

Bob pentru fața pătrată 

Coafura care vă pune în valoare este una cu bucle.

ADVERTISEMENT