Fotbal international

Tupeul vine din Portugalia! Puștiul Joao Felix s-a luat la harță cu Lionel Messi. VIDEO

10.01.2020 | 09:31
Tupeul vine din Portugalia Pustiul Joao Felix sa luat la harta cu Lionel Messi VIDEO
ADVERTISEMENT

Puștiul echipei Atletico Madrid, Joao Felix, s-a luat la harță cu superstarul Barcelonei, Lionel Messi, la pauza meciului din semifinalele Supercupei Spaniei.

Puștiul Joao Felix s-a luat la harță cu Lionel Messi

În vara anului 2019, Atletico Madrid surprindea lumea fotbalului atunci când plătea clauza de reziliere a puștiului de 20 de ani Joao Felix cu Benfica Lisabona în valoare de 126 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Portughezul s-a integrat imediat în planurile tactice a lui Diego Simeone, iar acum dovedește că a prins ceva și din răutatea și tupeul antrenorului său. La semifinala din Supercupa Spaniei cu Barcelona, Joao Felix s-a luat la harță chiar cu Lionel Messi.

Suarez s-a implicat în conflict

Imediat după ce arbitrul Jose Luis Gonzalez Gonzalez a fluierat de pauză a început scandalul. Pe teren, în drum spre vestiare, Joao Felix și Lionel Messi au avut un schimb dur de replici și s-au împuns cap în cap.

ADVERTISEMENT

Situația a fost foarte aproape de a degenera, dar au intervenit imediat Gerard Pique, Sergio Busquets, Alvaro Morata și Thomas Partey pentru a liniști lucrurile. Însă, din spate a venit extrem de furios Luis Suarez.

Joao Felix și Messi au scăpat fără avertisment

Uruguayanul i-a cerut explicații noului star al fotbalului portughez și chiar l-a îmbrâncit pe acesta. În cele din urmă, Suarez a fost potolit de intervenția lui Stevan Savic, iar jucătorii au plecat spre cabine.

ADVERTISEMENT

Surprinzător, deși au fost cei care au generat acest meleu, Joao Felix și Lionel Messi au scăpat fără avertisment. În schimb, Luis Suarez și Stevan Savic au văzut cartonașul galben. În timpul primei reprize, portughezul lui Atletico a avut un conflict și cu Jordi Alba.

Atletico – Real, finala Supercupei Spaniei

Atletico Madrid a învins FC Barcelona, scor 3-2, revenind pe finalul meciului de la 1-2. Oamenii lui Diego Simeone s-au calificat în finala Supercupei Spaniei în care vor întâlni rivala Real Madrid, duminică, 12 ianuarie, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Antrenorul catalanilor, Ernesto Valverde, a susţinut că golurile primite de echipa lui au venit pe câteva greşeli din defensivă. De cealaltă parte, Diego Simeone a lăudat jocul bun din defensivă şi a dezvăluit secretul pentru o victorie într-un meci cu Barcelona.

ADVERTISEMENT