Fotbal international

VIDEO. Meci TERIBIL pentru LUCE împotriva Croaţiei! Spania a dat 8!

LIVE STREAM PRELIMINARII CM 2018. Vezi meciurile ONLINE aici...
06.09.2017 | 00:09
VIDEO Meci TERIBIL pentru LUCE impotriva Croatiei Spania a dat 8

LIVE STREAM PRELIMINARII CM 2018. Vezi meciurile ONLINE aici

VIDEO TURCIA – CROAŢIA

VIDEO LIECHTENSTEIN – SPANIA

VIDEO ITALIA – ISRAEL

Turcia – Croatia LIVE STREAM preliminarii CM 2018. UPDATE. Nouă meciuri în preliminariile CM. Cap de afiş Turcia – Croaţia, meciul crucial pentru Mircea Lucescu în tentativa de a se califica la Mondial. Tot acum, Italia şi Spania. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Turcia – Croatia LIVE STREAM preliminarii CM 2018. UPDATE. Mircea Lucescu a asigurat într-o conferinţă de presă că echipa sa este pregătită pentru confruntarea împotriva Croaţiei. “Ştiu că adversarii au un nucleu foarte bun de fotbalişti. 14 oameni de top. Dar jucătorii mei vor fi pregătiţi pentru acest meci, atât fizic cât şi mental. Înfrângerea din Ucraina ne-a ambiţionat foarte mult”.

Turcia – Croatia LIVE STREAM preliminarii CM 2018. UPDATE, ora 11:35 / Mircea Lucescu îşi joacă astăzi ultima şansă de a califica naţionala Turciei la Campionatul European din 2018, într-un meci complicat, pe propriul teren, contra Croaţiei. În aceeaşi grupă, Islanda înfruntă Ucraina, iar Kosovo primeşte vizita Finlandei. Se joacă şi în grupa D, acolo unde Serbia, Irlanda şi Ţara Galilor îşi dispută locurile care pot duce la turneul final. Italia – Israel şi Liechtenstein sunt meciurile de interes din grupa G. 

UPDATE. S-au încheiat toate cele nouă meciuri de luni. Scorul zilei l-a făcut Germania, întoarcerea serii a aparţinut Angliei.

VIDEO POLONIA – KAZAHSTAN

VIDEO GERMANIA – NORVEGIA

VIDEO ANGLIA – SLOVACIA

VIDEO ARMENIA – DANEMARCA

UPDATE. Danemarca bate în Armenia cu 4-1 şi urcă momentan pe locul 1 al grupei României. La ora 21:45 încep încă 7 meciuri din preliminariile CM, zona Europa. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

UPDATE: ora 18:55  La ora 19:00 au început două partide din grupele preliminare în Europa: Azerbaidjan – San Marino, fără nici o miză în grupa Germaniei şi meciul care ne interesează foarte mult, la Erevan, Armenia – Danemarca.

UPDATE, 4 septembrie, ora 15:35 / Astăzi este penultima zi a acestei etape din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia. Primele partide se joacă de la 19:00, iar una dintre ele este cea pe care Danemarca o dispută în Armenia, de la care România aşteaptă o surpriză pentru a spera la o calificare miraculoasă.

UPDATE Gest superb al internaţionalului german Sami Khedira. Acesta a cumpărat 120 de bilete la meciul Germania – Norvegia, pentru a le oferi gratis copiiilor cu dizabilităţi.

UPDATE, ora 23:35 / După ce Suedia şi Olanda au obţinut victorii importante în grupa A, Franţa s-a făcut de râs pe propriul teren. A terminat la egalitate cu Luxemburg, scor 0-0, şi îşi pune în pericol calificarea la mondialul din Rusia. Portugalia se impune în Ungaria, partidă în care Ronaldo a dat pasa decisivă la singurul gol, marcat de Andre Silva. Belgia învinge în Grecia şi este calificată şi matematic la turneul final.

UPDATE, ora 19:00 / O nouă zi plină cu meciuri în preliminariile pentru CM din Rusia. Olanda şi Suedia au mare nevoie de victorii în meciurile pe care le dispută în grupa A.

UPDATE: ora 16:49 / Domagos Vida a marcat singurul gol al partidei dintre Croaţia şi Kosovo, din preliminariile CM 2018, în minutul 74. Fundaşul a punctat cu o lovitură de cap, după o lovitură liberă. Partida fusese întreruptă ieri, din cauza condiţiilor meteo.

Croaţia este pe primul loc în grupa I, peste Ucraina, Islanda şi Turcia. Echipa lui Mircea Lucescu a fost învinsă ieri de Ucraina, după un meci cu mari probleme de arbitraj.

VIDEO UCRAINA

VIDEO SPANIA

UPDATE: ora 24:00. Mircea Lucescu şi-a început cu stângul mandatul de selecţioner al Turciei, eşec în Ucraina cu 2-0, meci vital pentru calificare, în condiţiile în care pierduse Finlanda. Dar, fără a scuza eşecul, trebuie spus că rezultatul este urmarea unei grave duble erori de arbitraj, ofsaid la primul gol, centrare din afara terenului la al doilea gol.

De altfel, la finalul partidei, Mircea Lucescu şi-a vărsat nervii pe brigada condusă de spaniolul David Fernandez Borbalan. Cu un telefon mobil luat de la unul dintre secunzi, Il Luce le-a explicat ibericilor greşelile pe care le-au făcut. Centralul i-a făcut semn românului să meargă la vestiare, dar tehnicianul nu s-a lăsat şi i-a strigat “Ofsaid”! Dacă gestul său va fi trecut în foaia de joc, Lucescu riscă să fie suspendat la următoarea partidă a Turciei.

La Madrid, pe Bernabeu Spania a fost ca Real, absolut de neoprit în fata rivalei directe Italia. Ibericii au jucat fantastic şi au învins cu 3-0, goluri în totalitate ale unor actuali sau foşti jucători de la Real, Isco 2 şi Morata.

UPDATE, ora 19:00 / Patru partide sun programate de la ora 19:00, în preliminariile pentru CM 2018: Serbia-Moldova, Georgia-Irlanda, Albania-Liechtenstein şi Finlanda-Islanda. Cel mai tare meci al zilei este Spania-Italia, programat de la 21:45.

UPDATE, ora 21:00 / Islanda pierde surprinzător în Finlanda, rezultat bun pentru Turcia, naţională pregătită de Mircea Lucescu. Dacă românul va învinge la debut, în Ucraina, Turcia ar urca pe locul doi, care duce la baraj. Şi Irlanda a avut probleme, nu reuşeşte să se impună în Georgia.

UPDATE, ora 23:40 / În grupa C, Germania îşi continuă traseul perfect şi reuşeşte să se impună şi pe terenul Cehiei. Irlanda de Nord se impune în San Marino şi este aproape sigură de locul de baraj. În grupa F, Anglia bate fără emoţii în Malta, iar Slovacia obţine o victorie crucială în faţa Sloveniei, pentru a-şi securiza locul de baraj. Singurul gol al partidei a fost marcat de Nemec.

VEZI VIDEO CU REUŞITA LUI NEMEC CONTRA SLOVENIEI

Turcia – Croatia LIVE STREAM preliminarii CM 2018. Se joacă şi în grupa C, trei partide foarte interesante. Cehia primeşte vizita Germaniei, Norvegia întâlneşte Aserbaijan, iar Irlanda de Nord merge în San Marino. Astfel, în afara meciurilor din grupele F şi C, sunt programate şi alte trei partide din grupa E. Liderul Anglia merge pe terenul ultimei clasate, Malta. Slovacia – Slovenia şi Lituania – Scoţia.

În grupa C, Germania este ca şi calificată la Campionatul Mondial, în timp ce Irlanda de Nord are prima şansă pentru locul doi, care ar duce la baraj. Cehia ar avea nevoie de o minune pentru a reveni în cursa pentru calificare. Pentru început, ar fi nevoită să bată astăzi, în meciul contra Germaniei.

În grupa F, Anglia este favorită pentru prima poziţie, în timp ce Slovacia şi Slovenia vor juca meciul direct astăzi, pentru poziţia a doua, care duce la baraj.