Fotbal international

Turcia, doar egal cu Tunisia! Mircea Lucescu vrea răbdare. Video

02.06.2018 | 10:52
Turcia, doar egal cu Tunisia! Mircea Lucescu vrea răbdare. Video
Mircea Lucescu în amicalul Tunisia - Turcia

Turcia a jucat vineri un meci amical cu Tunisia la Geneva, Elveţia. Jucătorii antrenaţi de Mircea Lucescu s-au pregătit în compania uneia dintre echipele care vor participa la Campionatul Mondial din Rusia, iar turcii au fost la un pas de o înfrângere în faţa africanilor.


UPDATE, ora 10:52 / Mircea Lucescu s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor săi la meciul amical cu Tunisia: ”Am jucat cu o echipă bună, având în vederea locul său în clasamentul FIFA. Sunt foarte motivaţi, pentru că vor participa la Campionatul Mondial. Eu încerc să folosesc jucători tineri, pentru ca ei să capete experienţă. A fost un meci echilibrat, o arată şi scorul. După eliminarea lui Cenk tunisienii au condus mai mult jocul. Sunt mulţumit de prestaţia jucătorilor mei după eliminare. Au închis bine spaţiile. Nu le-am dat prea multe şanse adversarilor. Am format un grup nou, o echipă nouă. Important era ca jucătorii tineri să capete experienţă. Toţi jucătorii au jucat bine. Sunt bucuros. Avem nevoie de timp. Puţină răbdare. Nu îi am doar pe jucătorii de aici. Mai sunt şi unii fotbalişti accidentaţi şi jucători care nu au putut veni din alte motive. Vreau să văd jucători care să lupte pentru a fi convocaţi la echipa naţională”.


După o primă repriză slabă, fără prea mari ocazii de poartă, pauza a fost un sfeşnic bun pentru jucătorii ambelor echipe. În minutul 54, Cenk Tosun a marcat din penalty, însă după doar 120 de secunde, Tunisia a egalat prin Badri. Autorul primului gol al amicalului a fost eliminat în minutul 60, atacantul lui Everton văzând cartonaşul roşu.

Turcia lui Mircea Lucescu, salvată de o înfrângere cu Tunisia

Sassi a adus-o pe Tunisia în avantaj în minutul 79 după o greşeală a portarului “Semilunei”. Chiar dacă se prefiguta o nouă înfrângere pentru Turcia, Mircea Lucescu a fost salvat de Soyuncu, care a marcat în minutul 90. Turcii au obţinut un egal, după ce în urmă cu patru zile au învins-o pe Iran, scor 2-1.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri