Video. Lucescu enervat de selecţionerul advers la ultimul meci disputat de Turcia

Ionut Neamţu    Tibi Demeter   
in Fotbal international
24/03/2018, 13:35
Video. Lucescu enervat de selecţionerul advers la ultimul meci disputat de Turcia

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Mircea Lucescu a reuşit prima victorie în 2018 pe banca Turciei, după succesul cu 1-0 în faţa Irlandei, pe New Antalya Stadyumu. Tehnicianul român nu s-a putut bucura în faţa mass-mediei din Turcia, din cauza lui Martin O’Neill, selecţionerul oaspeţilor, care a  stat minute în şir la conferinţa de presă şi a amânat venirea lui Lucescu.

Selecţionerul Turciei nu i-a lăsat pe jurnalişti cu ochii în soare şi a oferit o declaraţie la zona mixtă: “Echipa a jucat aşa cum mi-am dorit, meciul fiind la discreţia noastră. Am dominat mai ales în prima parte şi am avut 9 şuturi. Am pierdut controlul după pauză din cauza schimbările operate, dar a fost bine. Sunt foarte fericit şi aş vrea să continuăm pe linia aceasta. Urmează marţi partida cu Muntenegru, din deplasare, un alt test foarte important şi sper să repetăm evoluţia cu Irlanda”, a declarat Lucescu.

Turcia – Irlanda 1-0. Prima victorie după mai bine de jumătate de an

Naţionala Turciei nu a mai câştigat un meci de la partida cu Croaţia din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018, 1-0, într-o partidă care s-a disputat  pe cinci septembrie 2017. Mehmet Topal a înscris unicul gol al meciului cu Irlanda.

Închide ×