Fotbal international

VIDEO. Lucescu, umilit acasă, ratează Mondialul! Ce scriu turcii

UPDATE, ora 23:54 / Turcii s-au resemnat cu ratarea calificării după meciul foarte modest împotriva Islandei. Fanatik.tr scrie că "Meciul decisiv a început prost şi a continuat tot aşa până...
07.10.2017 | 00:04
VIDEO Lucescu umilit acasa rateaza Mondialul Ce scriu turcii

UPDATE, ora 23:54 / Turcii s-au resemnat cu ratarea calificării după meciul foarte modest împotriva Islandei. Fanatik.tr scrie că “Meciul decisiv a început prost şi a continuat tot aşa până când a fost compromisă calificarea”

1

Hurriyet titrează: “Dezastru la Eşkisehir”, notând jocul foarte modest făcut de turci împotriva Islandei”

qergh

Min. 90. Final de meci! Turcia a fost umilită de Islanda cu 0-3 şi iese din calculele calificării la Campionatul Mondial din Rusia. Nordicii au predat o lecţie de fotbal şi urcă pe primul loc cu o etapă înainte de finalul calificărilor, având două puncte mai mult decât Croaţia. Dacă vor învinge Kosovo pe teren propriu, Islanda se califică la CM 2018. 

UPDATE, ora 23:21 / Au mai rămas 10 minute de joc. Pe twitter, Mircea Lucescu este ironizat de turci

luce

Min. 50: GOL Islanda! Nordicii mătură pe jos cu echipa lui Lucescu. Apărarea turcilor este inexistentă. Arnason înscrie cu latul, din 3 metri. S-a încheiat totul pentru turci  VEZI VIDEO GOLUL

PAUZĂ! Turcia este condusă cu 0-2 şi echipa lui Mircea Lucescu este la 45 de minute distanţă de eliminarea din cursa pentru CM 2018

Min. 39: GOL Islanda! Bjarnason majorează diferenţa după câteva greşeli copilăreşti făcute de apărarea turcă. Şanse minime pentru trupa lui Lucescu în aceste condiţii VEZI VIDEO GOLUL

dddd

Min. 32: GOL Islanda! Gudmundsson deschide scorul pentru oaspeţi. Misiunea se complică pentru trupa lui Mircea Lucescu  VEZI VIDEO GOLUL

UPDATE, ora 21:45 / Începe meciul dintre Turcia şi Islanda, decisiv pentru gazde în lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial din Rusia. VEZI MECIUL LIVE ONLINE AICI 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

UPDATE, ora 20:21 / Ziarele din Islanda se pregătesc de confruntarea cu Turcia de la ora 21:45, decisivă pentru calificarea la turneul final. “The Reykjavik Grapevine” are un titlu războinic: “Islanda se pregăteşte să distrugă Turcia diseară” 

ewger


UPDATE, ora 16:40 / Echipele probabile la Turcia – Islanda:

TURCIA (4-4-2): Volkan – Ayhan, Topal, Soyuncu, Erkin – Calhanoglu, Ozyakup, Tufan, Turan – Tosun, Yilmaz. Selecţioner: Mircea Lucescu.

ISLANDA (4-2-3-1): Halldorson – Sevarsson, Ingason, R. Sigurdsson, Magnusson – Hallfredson, Gunnarsson – Gudmundsson, G. Sigurdsson, Bjarnasson – Bodvarsson. Selecţioner: Heimir Hallgrimsson.


UPDATE: ora 15:40Cotidianul Fotomac dezvăluie care va fi echipa de start pe care o va trimite pe teren Mircea Lucescu: Volkan Babacan, Kaan Ayhan, Caglar Söyüncü, Mehmet Topal, Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup, Nuri Şahin Emre Belözoğlu, Arda Turan, Cenk Tosun and Burak Yilmaz..

Turcia – Islanda LIVE STREAM Preliminarii CM. Mircea Lucescu se află în faţa unui meci de o importanţă extraordinară pentru imaginea sa de selecţioner al Turciei. Reprezentativa Semilunei va întâlni vineri seară, de la ora 21:45, la Eskisehir, dificila naţională a Islandei. Ambele formaţii au şanse pentru calificare la Mondialul din Rusia, dar nordicii sunt foarte mulţumiţi şi cu un rezultat de egalitate.

Turcia – Islanda LIVE STREAM Preliminarii CM. Înaintea acestei partide, penultima din grupa I, pe primele două locuri se află Croaţia şi Islanda, câte 16 puncte, urmate de Turcia şi Ucraina, câte 14. Croaţia are meci uşor acasă, cu Finlanda, iar Ucraina e mare favorită în Kosovo. Singurul meci al acestei etape cu adevărat pe viaţă şi pe moarte este Turcia – Islanda. Dacă elevii lui Lucescu reuşesc să se impună vor avea în propriile mâini soarta măcar a locului doi, pentru că vor merge în ultima rundă la Helsinki, împotriva unei Finlande care poate fi învinsă acasă, deşi a produs marea surpriză de a bate Islanda.

Turcia – Islanda LIVE STREAM Preliminarii CM. Meci de totul sau nimic

Turcia – Islanda LIVE STREAM Preliminarii CM. Victoria din meciul cu Croaţia a deschis şanse importante Turciei şi Mircea Lucescu a încercat să umble la sentimentul patriotic al jucătorilor, ţinându-le un discurs foarte mobilizator.“Să nu ne abatem de la drumul nostru. Încă mai avem şanse de a ne califica la Mondial. Tragem de noi acum şi la sfârşitul lunii putem face sărbătoare în întreaga Turcie”.

Turcia – Islanda LIVE STREAM Preliminarii CM. Tehnicianul român, care este bun psiholog, ştie că turcii au această stare de exaltare atunci când vine vorba de sentimentul patriotic. El a încercat să insufle ideea că o ţară întreagă va fi alături de echipa naţională şi se va bucura la victorie. Şi a încheiat cu un citat din Paulo Coelho: “Dacă tu crezi în soartă, soarta va crede în tine”.